delta-life-blog

IANOS – Διαγωνισμός Φωτογραφίας & διάκριση για τη σπουδάστρια Βιργινία Κρητικάκη

IANOS – Μέσα στις 30 καλύτερες φωτογραφίες, η εικόνα της Βιργινίας Κρητικάκη, σπουδάστριας Φωτογραφίας στο campus Αθήνας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. 

Ο ΙΑΝΟS πραγματοποίησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Διηγήματος με θέμα: «Ημερολόγια Καραντίνας».

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείται από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Δημήτρη Ταλιάνη (φωτογράφος-εκδότης), Μάριο Σπηλιόπουλο (καθηγητής ΑΣΚΤ-ζωγράφος) και Σωτήρη Χατζάκη (σκηνοθέτης), ανακοίνωσε τους τρείς (3) μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, τις τριάντα (30) καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκθέτονται στο IANOS CAFE  (Σταδίου 24)  μέχρι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, και τις εκατό (100) επιλεγμένες φωτογραφίες που εκτυπώθηκαν σε σελιδοδείκτες του ΙΑΝΟΥ, καθώς και το σκεπτικό επιλογής των νικητών.

Η φωτογραφία της σπουδάστριας Βιργινίας Κρητικάκη, ξεχώρισε και επιλέχθηκε ως μία από τις καλύτερες φωτογραφίες που θα εκτίθενται στo IANOS CAFE μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Βιργινία Συγχαρητήρια! Μας κάνεις υπερήφανους!

 

Διάβασε περισσότερα για την ειδικότητα φωτογραφίας.

Η Τέχνη της Φωτογραφίας αποτελεί ένα επάγγελμα καλλιτεχνικής φύσης, το οποίο όμως απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Υπακούει σε συγκεκριμένους φυσικούς νόμους και κανόνες, τους οποίους εφόσον μάθουμε μπορούμε να «στρεβλώσουμε» και να παίξουμε μαζί τους, δημιουργώντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Ένα επάγγελμα με πολλές πτυχές, που όσο οι εποχές εξελίσσονται και η δύναμη της εικόνας αυξάνεται, γίνεται πιο απαραίτητο από ποτέ, καθιστώντας τον επαγγελματία φωτογράφο έναν χρήσιμο συνεργάτη σε κάθε είδους διαφημιστική εταιρεία και δημιουργικό τμήμα.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συμμετέχεις σε πραγματικά φωτογραφικά projects, όπως φωτογραφίσεις μόδας, ομορφιάς, γαστρονομίας, τουρισμού, ομαδικές και ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας, εξωτερικές φωτογραφήσεις, κάλυψη μουσικών & θεατρικών παραστάσεων, fashion shows, εκδηλώσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και πολλά ακόμα. Επίσης, το πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζεται με ποικίλα workshop, επισκέψεις και σεμινάρια πάνω σε σύγχρονες φωτογραφικές τεχνικές από καταξιωμένους φωτογράφους της αγοράς ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτείς σε όλο το φάσμα των εφαρμογών της Φωτογραφίας (Μόδας, ΜΜΕ, καλλιτεχνική, ρεπορτάζ, διαφήμιση προϊόντων, θρησκευτικών τελετών, αρχιτεκτονική, εκδηλώσεων, κ.α.), με στόχο την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη κατάρτισή σου.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει  50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.

Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, δημιουργήσαμε τον πιο σύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική.

Η ναυαρχίδα του ομίλου μας με υποδομές 4500m2 που εκτείνονται σε έξι ορόφους και πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου βρίσκεται επί των οδών Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης στην πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις μας απέχουν μόλις 5 λεπτά από τη στάση Μετρό Πανεπιστήμιο και από το τέρμα των Λεωφορείων της οδού Ακαδημίας.

Από τον Ιούνιο του 2018, μπορείτε να μας βρείτε και με υπερσύγχρονο campus στη Δυτική Αττική, επί της Λεωφόρου Θηβών 197 στο Περιστέρι, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Μετρό Ανθούπολη, ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετούμε και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής με ολοκαίνουργιο campus επί της Μεσογείων 465, στην Αγία Παρασκευή, έναντι των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ! Πιστοί πάντα στο όραμά μας και ακολουθώντας τις αξίες που καθορίζουν τα βήματα μας όπως η Διαφάνεια, η Ηθική, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία, ενισχύουμε συνεχώς την Ειλικρινή σχέση μαζί σας. Αυτά που ο καθένας φαντάζεται να μπορούσε, τώρα γίνονται πράξη…

Κοιτάμε το μέλλον με όραμα και θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την παροχή της πιο ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας!

Go to Top