Οι σπουδαστές της ειδικότητας Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Σχολής Τεχνών, κ. Ιωάννη Βαρούτη και την καθηγήτρια κα. Μαριάννα Μάκαρη, επισκέφθηκαν το πρώτο showroom της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας “Marazzi” στην Ελλάδα.

 

 

Η επιτομή του διαχρονικού ιταλικού design ξετυλίγεται σε έναν λαβύρινθο 400 τετραγωνικών μέτρων, στο ισόγειο του υπερσύγχρονου κτιρίου «The Orbit» των Vikelas Architects & LC Architects.

Η εταιρεία Marazzi είναι Ιταλικής προέλευσης με δυναμική παρουσία εδώ και 88 χρόνια στην παγκόσμια παραγωγή και διακίνηση πλακιδίων. Ιδρύθηκε το 1935 στην περιοχή Sassuolo (Modena, Ιταλία) κατασκευής κεραμικών πλακιδίων.

Ο Όμιλος Marazzi δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 140 χώρες, κατασκευάζει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας κεραμικά πλακίδια, με αυθεντικό ιταλικό χαρακτήρα.

 

 

Τους σπουδαστές με τους εκπαιδευτές τους υποδέχθηκε η κα. Ευδοκία Επιτροπίδου, Υπεύθυνη Πωλήσεων του showroom της Marazzi.

Ακολούθησε εταιρική παρουσίαση για την ιστορία του ομίλου, τη διαδικασία παραγωγής των ποικίλων μεγεθών και σχεδίων πλακιδίων, τα υλικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και σχεδιασμού.

Ξεναγήθηκαν μέσα σε έναν σύγχρονο λαβύρινθο όπου κυριαρχούν τα φυσικά υλικά, με πέτρινα, κεραμικά και πορσελάνινα πλακίδια να συνδυάζονται σε αρμονία μεταξύ τους.

Οι σύγχρονες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης προωθούν την αξία της επαφής με τα στοιχεία της φύσης και την πρωτοτυπία στον σχεδιασμό και την εσωτερική αρχιτεκτονική, εξυπηρετώντας παράλληλα την ανάγκη για λιτότητα, λειτουργικότητα και διαχρονικότητα.

Υπεύθυνος για τη φωτογραφική κάλυψη της επίσκεψης ήταν ο φωτογράφος κ. Δημήτρης Μανώλης.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική Διακόσμηση στη διακεκριμένη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!