Σε συνεργασία με την Max Factor υλοποιούμε το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο “Summer Trends 2021”

31 Μαΐου | 17:00-19:00. Be There.

 

Στο σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα απόλυτα καλοκαιρινό make up και θα μάθουμε tips που αφορούν κυρίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο μακιγιάζ το καλοκαιρι. 

Το webinar θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/05 μέσω Zoom και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις στον εισηγητή μέσω του chat box της πλατφόρμας, οι οποίες και θα απαντηθούν μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας.

Για τη συμμετοχή σου στο webinar, κάνε τώρα την εγγραφή σου και θα λάβεις στο email σου το link παρακολούθησης.

Μετά τη λήξη του free webinar και εφόσον το επιθυμείς, θα λάβεις Βεβαίωση Παρακολούθησης. Για αυτό, έλεγξε ότι η εισαγωγή των στοιχείων σου στη Δήλωση Συμμετοχής σου κατά το Registration, είναι ορθή. Η βεβαίωση παρακολούθησης θα εκδοθεί με βάση το ονοματεπώνυμο που δηλώνεις στην εγγραφή σου.

Σχετικά με την Max Factor

Μια πρωτοποριακή μάρκα ομορφιάς και glamour, με βαθιά ιστορία στο χώρο του μακιγιάζ. Μια από τις πρώτες σύγχρονες μάρκες στο χώρο του μακιγιάζ, ιδρύθηκε πριν 100 χρόνια από τον κ. Max Factor, τον κορυφαίο Make Up Artist,με πάθος για την δημιουργία καινοτόμων προιόντων που κάνουν το “glamour προσιτό στην κάθε γυναίκα”. Για τον κ. Max Factor το μακιγιάζ ήταν πάντα ένα πάθος. Ο κ. Max Factor ήταν Ρώσος μετανάστης και κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος Make Up Artist την Χρυσή Εποχή του Hollywood. Δημιούργησε looks για μερικές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της οθόνης του 20ου αιώνα, όπως η Ava Gardner, η Jean Harlow και η Marlene Dietrich.
Αλλά το πάθος του δεν σταμάτησε στις διασημότητες: Ο κ. Max Factor πίστευε ότι το glamour πρέπει να είναι προσιτό στην κάθε γυναίκα. Έτσι, άρχισε να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μεταμορφώνουν τις καθημερινές γυναίκες. Δημιούργησε το πρώτο βουρτσάκι μάσκαρα, το πρώτο foundation, και επινόησε τον όρο “make-up”. Αυτή η αφοσίωση του στο να βοηθά όλες τις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν την δυναμική της γοητείας τους είναι κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα στην Max Factor. Το glamour δεν είναι κάτι που γεννιόμαστε με αυτό αλλά είναι κάτι που μπορείτε να δημιουργήσετε. Γιατί όπως είπε και ο ίδιος “You are not born glamorous. Glamour is created”.

 

Δες περισσότερα για τον Τομέα Αισθητική – Μακιγιάζ στη ΔΕΛΤΑ.

Ακολούθησε τη ΔΕΛΤΑ στο Instagram και δες όλες τις δράσεις του Τομέα Ομορφιάς