Οι σπουδαστές Ονυχοπλαστικής, Καλλωπισμού Νυχιών & Ποδολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν το εξειδικευμένο σεμινάριο Nail Art με αερογράφο στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, την Τρίτη 23 Μαΐου.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα. Αποστόλου Γωγώ, ιδιοκτήτρια του Beauty Tales Athens.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την τέχνη του nail art χρησιμοποιώντας αερογράφο. Η εισηγήτρια μοιράστηκε μαζί τους τεχνικές, μυστικά και συμβουλές για τη σωστή χρήση του αερογράφου και των χρωμάτων ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

Δημιούργησαν εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια, ενώ πειραματίστηκαν με διάφορα στυλ και σχέδια, από απλά γραμμικά μοτίβα μέχρι πιο περίπλοκες εικόνες και γεωμετρικά σχήματα.

Οι σπουδάστριες της ονυχοπλαστικής απέκτησαν βιωματική εμπειρία μέσα από το διαδραστικό σεμινάριο, που τους επέτρεψε να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στον συναρπαστικό κόσμο του nail art.

Σπούδασε Ονυχοπλαστική & Καλλωπισμό Νυχιών στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!