Είσαι σπουδάστρια του Τομέα Ομορφιάς; Σκέψου…δημιουργικά γιατί Xmas is Coming!

Διαγωνισμός “Your Nail Artwork” από τη ReformA & το IEK DELTA

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με τη ReformA, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις 7 ημιμόνιμα βερνίκια και 1 φουρνάκι πολυμερισμού.

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram, ανέβασε την ιστορία σου (story) με το δικό σου Nail Artwork, κάνε mention @reformanailsgreece και @iekdelta και… voilà: διεκδίκησε το δώρο!

Πάρε Μέρος στο Διαγωνισμό εδώ

Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αξιολόγησης όλων των συμμετοχών από την Κριτική μας Επιτροπή που αποτελείται από τις:

  • Σοφία Μελαμπιανάκη, Director School of Beauty IEK DELTA
  • Παυλίνα Ντάμζι, Εκπαιδεύτρια ReformA.

Τα κριτήρια της αξιολόγησης είναι:

  • Η πρωτοτυπία του σχεδίου &
  • Η πρωτοτυπία στησίματος του θέματος

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού, από την οποία θα προκύψει ένας (1) νικητής.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από 2 Δεκεμβρίου 2020 έως 6 Δεκεμβρίου 2020 (και ώρα 23:59 μ.μ.) και ο νικητής θα ανακοινωθεί έως τις 8 Δεκεμβρίου 2020.

Δες αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού εδώ

Καλή επιτυχία!

Διάβασε Περισσότερα για τη Συνεργασία μας με τη ReformA Greece

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Γιατρούς , Διατροφολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!

Σπούδασε στη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ