[ Το 1ο Photonet Studies Day είναι γεγονός και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετείχε ενεργά!

Συγκεκριμένα, η φωτογραφική εκδήλωση Photonet Studies Day πραγματοποιήθηκε στις 28/09 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να υποδεχτεί τους φίλους και τις φίλες της φωτογραφίας ηλικίας 19 ως …99 ετών, που επιθυμούν να γνωρίσουν και να μελετήσουν βαθύτερα τη φωτογραφία, ασχολούμενοι πιο συστηματικά και ενεργά μαζί της και παράλληλα να ενδυναμώσουν τον σχετικό εξοπλισμό τους.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν εκεί, με σκοπό να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τα προγράμματα σπουδών φωτογραφίας και τα σεμινάρια δια βίου μάθησης που παρέχει.

 

 

39 εταιρείες, σχολές, ομάδες, λέσχες και φορείς της φωτογραφίας παρευρέθηκαν προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες για όλα τα μυστικά της φωτογραφίας και τις νέες τεχνολογίες φωτογραφικού εξοπλισμού.

Στο σημείο ενημέρωσης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εφ’ όλης της ύλης για τα προγράμματα σπουδών της σχολής, καθώς και τα εξειδικευμένα σεμινάρια φωτογραφίας που καλύπτουν κάθε απαίτηση ενός επαγγελματία φωτογράφου ή ερασιτέχνη.

Υπεύθυνος για την επιμέλεια της συμμετοχής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν ο κ. Ιωάννης Βαρούτης, Διευθυντής του Τομέα Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η φωτογραφική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ απαθανάτισε κάθε στιγμή της εκδήλωσης, δοκιμάζοντας παράλληλα τις κάμερες υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού και γρήγορης ταχύτητας σε συνθήκες “χορού”!

 

 

Σπούδασε Φωτογραφία στη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες τα σεμινάρια Φωτογραφίας που υλοποιεί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!