Οι σπουδαστές του Τμήματος Ναυτιλιακών, της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, παρακολούθησαν Masterclass με θέμα “Port Economics”, στη Θεσσαλονίκη, στις 20-24 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης, ThPA S.A. – Port of Thessaloniki, παρουσία των συνοδών καθηγητών κ. Σπύρου Τρουμπέτα και κας Πηνελόπης Τσουκαλά.

 

 

Επιπρόσθετα, οι σπουδαστές παρακολούθησαν σεμινάριο “Port Economics” που έλαβε χώρα στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ABC Hotel, από εξειδικευμένο επαγγελματία του κλάδου των λιμένων και επισκέφθηκαν το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», το οποίο αποτελεί ζωντανό μνημείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της Αντιδικτατορικής Δράσης του Πολεμικού Ναυτικού.

 

 

Η Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει συνεχώς στη βιωματική μάθηση, υλοποιώντας εξειδικευμένες επιμορφωτικές δράσεις που συμβάλλουν στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών του.

Σπούδασε Ναυτιλιακά στη διακεκριμένη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!