Τη Δευτέρα 24 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Masterclass με θέμα “Το Ρούμι & Τα μυστικά του”, με εισηγήτρια την brand ambassador του Ron Diplomatico, κα Τίνα Σάρδη και την καθηγήτρια της Σχολής Τουρισμού, κα Εύα Φράγκου.

Στο Masterclass συμμετείχαν σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού & Επισιτισμού. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικές ποικιλίες ρούμι, σε ένα υπέροχο ταξίδι γευσιγνωσίας.

 

 

Food & rum pairing με δροσερές σαλάτες και γευστικά αρτοσκευάσματα, που πλαισίωναν άψογα τη γαστρονομική εμπειρία.

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού διοργανώνοντας διαδραστικά επιμορφωτικά σεμινάρια επενδύει σε δράσεις που συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών του και που εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Λίγα λόγια για την Ron Diplomatico:

Η Ron Diplomatico διαθέτει πολυετή εμπειρία και παράδοση που έχει οδηγήσει στη δημιουργία των μοναδικών και περίπλοκων ρούμι με απαλή γεύση. Το αποστακτήριο του Diplomatico βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών των Άνδεων στη Βενεζουέλα, μια προνομιακή τοποθεσία για την παρασκευή ρουμιού. Ιδρύθηκε το 1959 και φιλοξενεί τρεις διαφορετικές διαδικασίες απόσταξης που συνδυάζονται για να προσφέρουν μοναδικά αποστάγματα. Η περιοχή διαθέτει εξαιρετικές συνθήκες για ανάπτυξη ζαχαροκάλαμου και για παραγωγή ρουμιού, με εύφορες εκτάσεις, άφθονο νερό και τροπικό καιρό. Υπήρξε επίσης πρωτοπόρος στην εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών σε όλη τη διαδικασία παρασκευής ρουμιού.

Σπούδασε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!