Διοργανώθηκε για τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το Σεμινάριο «Τα βασικά του Σούσι», με εισηγητές τον καθηγητή της Σχολής Επισιτισμού, Chef Καζαντζή Γεώργιο και τον προσκεκλημένο Chef Σάββα Απατσίδη.

 

 

Το Σεμινάριο Sushi πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, στα εξοπλισμένα υπερσύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής του Campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιπποκράτους 22.

Οι σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν στις βασικές τεχνικές του πιο γνωστού πιάτου της Ιαπωνικής κουζίνας και δημιούργησαν γκουρμέ πιάτα με εκλεπτυσμένη παρουσίαση, όπως sushi maki και inside-out sushi rolls.

 

 

Έκαναν πρακτική εξάσκηση στα διαφορετικά στάδια προετοιμασίας των sushi rolls, υπό την καθοδήγηση των Chef, όπως επεξεργασία των πρώτων υλών, τεχνικές καθαρισμού και φιλεταρίσματος ψαριών, προετοιμασία ρυζιού, ετοιμασία γέμισης, τεχνική διπλώματος, σερβίρισμα και στήσιμο των sushi rolls.

 

 

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει στην βιωματική μάθηση, διοργανώνοντας δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια που εμπλουτίζουν την εκπαίδευση των σπουδαστών του και συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτισή τους.

Την φωτογραφική κάλυψη της επίσκεψης ανέλαβε ο φωτογράφος της σχολής, κ. Δημήτρης Μανώλης.

Σπούδασε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!