Η δημιουργικότητα δεν σταματά ποτέ! Με τα κατάλληλα εργαλεία και στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης, ο Τομέας Ομορφιάς διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια – Webinars, τα οποία και απευθύνονται σε όλους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες ειδικοτήτων Αισθητικής και Ομορφιάς, και σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου όπως οι NYX, Max Factor, ReformA, Yellow Rose και πολλούς άλλους!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

Webinar με τη ΝΥΧ 

Όλα τα μυστικά για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση!

Webinar NYX

 Stay Tuned στο σπουδαστικό σου email! Το webinar υλοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και συμμετοχή. Και επειδή το ζητήσατε, το έχουμε ανεβάσει και online και θα λάβεις το σχετικό link για να μπορείς να το ξαναπαρακολουθήσεις!

Webinars με την Max Factor

Contouring Tips

Make Up Trends για το 2020

Webinars-maxfactor

Δες περισσότερα για τη στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τη Max factor και τον Όμιλο Σαράντη εδώ

Webinar με τη ReformΑ

Όλα τα Nail Art Tips & Tricks!

WEBINAR-PERFORMA

Δες περισσότερα για τη στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τη ReformΑ εδώ

Webinar με την Yellow Rose

Σοκολατοθεραπεία

WEBINAR-YELLOWROSE

 

Stay tuned καθώς η λίστα μεγαλώνει συνεχώς!

Ακολούθησέ μας στο Instagram και δες όλες τις δράσεις του Τομέα Ομορφιάς.

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Γιατρούς , Διατροφολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!