Νέος Διαγωνισμός Xmas Makeup για όλους τους εν ενεργεία σπουδαστές Ομορφιάς – Αισθητική/ Μακιγιάζ!

Το απόλυτο Xmas Makeup Look! Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και η ειδικότητα αισθητικής, σε συνεργασία με την Kryolan, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις ένα σετ με πινέλα και μια παλέτα σκιών.

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram, ανέβασε την ιστορία σου (story) με τη δική σου πρόταση για το Απόλυτο Xmas Makeup Look, κάνε mention @iekdelta και tag #Xmasmakeup & διεκδίκησε το μεγάλο δώρο!

Πάρε Μέρος στο Διαγωνισμό εδώ

Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Διαγωνισμού και κατόπιν κλήρωσης από την οποία θα προκύψει ένας (1) νικητής.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από 24 Δεκεμβρίου 2020 έως 03 Ιανουαρίου 2021 (και ώρα 23:59 μ.μ.) και ο νικητής θα ανακοινωθεί έως τις 04 Ιανουαρίου 2021.

Tip: Μπορείς να ανεβάσεις όσες φωτογραφίες (stories) θέλεις!
Μην ξεχνάς ότι το προφίλ σου στο instagram πρέπει να είναι δημόσιο για να μπορούμε να δούμε το story σου.

Δες αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού εδώ

Καλή επιτυχία!

Xmas Makeup Look

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Γιατρούς , Διατροφολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Από το 1971 μέχρι και σήμερα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί αδιάκοπα στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!

Σπούδασε στη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ