Στα DELTA Tips αυτού του μήνα αναλύουμε το επόμενο βήμα. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο βήμα στις σπουδές!

Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται τρομακτικό ή σε κάποιους άλλους μακρινό, όμως το επόμενο βήμα στις σπουδές είναι αυτό που θα σε κινητοποιήσει καθόλη τη διάρκεια της φοίτησής σου και θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση για να ενδυναμώσεις το βιογραφικό σου, να αναπτύξεις το γνωστικό σου πεδίο και να βγεις δυναμικά στην αγορά εργασίας, διεκδικώντας την καριέρα των ονείρων σου.

Στη σημερινή εποχή, ένας ιδανικός και ολοκληρωμένος επαγγελματίας μαθαίνει συνεχώς, εξελίσσεται σε ακαδημαϊκό και προσωπικό επίπεδο και σχεδιάζει με προσοχή το επόμενο βήμα κάθε φορά, συγκεντρώνοντας γνώσεις και εμπειρίες. Γι αυτό, πριν σκεφτείς να εναποθέσεις το μέλλον σου στην τύχη, σκέψου καλύτερα και ξεκίνα να ερευνάς το επόμενο βήμα στις σπουδές σου, αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! Θέλεις ιδέες;

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια της φοίτησης είναι ένα ισχυρό όπλο στο βιογραφικό σου και το Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε αυτό. Ένα άλλο, εξίσου δυνατό εργαλείο τη σημερινή εποχή, είναι ένας δεύτερος τίτλος σπουδών.

Στο πλαίσιο ενός επιπλέον τίτλου σπουδών, είτε Bachelor είτε Master, μαθαίνεις πολλά νέα πράγματα, λαμβάνεις πιο ουσιαστικές και εξειδικευμένες γνώσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσεις την κριτική ικανότητα προκειμένου να μπορείς μόνος σου να τις εξελίξεις.

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Είναι χρονοβόρο, είναι δύσκολο, είναι περίπλοκο.

Κι αν σου λέγαμε ότι κάνεις λάθος; Αν σου λέγαμε ότι μέσω του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις Bachelor ή Master από το Marconi International University της Αμερικής, εξ αποστάσεως και μόλις σε 1 χρόνο;

Καλά άκουσες! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εξασφάλισε για όλους τους αποφοίτους που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, μια αποκλειστική συνεργασία με ένα από τα κορυφαία Αμερικάνικα Πανεπιστήμια, το Marconi International University.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα και τι μπορείς να κερδίσεις;

  • Έχεις το μοναδικό προνόμιο να αποκτήσεις Ανώτατο Τίτλο Σπουδών μόνο σε 1 χρόνο, αντί για 4 χρόνια που είναι η συνολική διάρκεια σπουδών, καθώς αναγνωρίζεται η φοίτηση σου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
  • Κερδίζεις ευελιξία, αφού παρακολουθείς το πρόγραμμα σπουδών και παίρνεις το πτυχίο σου εξ αποστάσεως! Επιπλέον, αποφασίζεις εσύ πότε θα ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου, αφού η έναρξη μπορεί να γίνει την 1η μέρα του κάθε μήνα.
  • Εμπλουτίζεις έναν Ανώτατο Τίτλο Σπουδών από ένα αναγνωρισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Διευρύνεις τις γνώσεις σου, σπουδάζοντας σε ένα μαθητοκεντρικό περιβάλλον, έχοντας άμεση επικοινωνία με το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου αλλά και τους Mentors του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Το Πανεπιστήμιο

Το Marconi International University είναι ένα αναγνωρισμένο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα, που προσφέρει δια ζώσης και εξ αποστάσεως προγράμματα επιπέδου Bachelor ή Master. Η δέσμευση για την αριστεία και την ποιότητα αποτελεί τον βασικό πυλώνα για τα προγράμματά του, που προετοιμάζουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες αλλαγές και να εφαρμόσουν με επιτυχία τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις σε πραγματικές καταστάσεις. Το Μαθητοκεντρικό Μοντέλο Διδασκαλίας και το Εξειδικευμένο & Δεσμευμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό, είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν το Πανεπιστήμιο να ξεχωρίζει. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 Bachelor και 2 Master:

Bachelor in Computer Engineering

Bachelor in Business Administration

Master of Science in Educational Leadership, Management and Emerging Technologies

Master of Science in International Business Administration

Μείνε συντονισμένος για περισσότερα χρήσιμα DELTA Tips. Και μην ξεχνάς: Το επόμενο βήμα μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση των στόχων σου.

Μάθε περισσότερα για τη συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με το MIU και τα διαθέσιμα προγράμματα.