>> Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει τη νέα αποκλειστική συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας, ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.

Η Σχολή Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχοντας ως πρωτεύον μέλημα την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους σπουδαστές της, καλωσορίζει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τον ηγέτη στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας.

Πλαίσιο Συνεργασίας:

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής συνεργασίας, η εταιρεία ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε. πραγματοποιεί χορηγία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, ασυναγώνιστης ποιότητας στη Σχολή Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Οι σπουδαστές των Σχολών ΔΕΛΤΑ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια υπό την αιγίδα της ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε., με καταξιωμένους εισηγητές με αξεπέραστη τεχνογνωσία, στα νέα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, επενδύει στη βιωματική μάθηση και την ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση, μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των σπουδαστών σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, την υλοποίηση εξειδικευμένων επιμορφωτικών σεμιναρίων και masterclass, καθώς και την άμεση διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Δείτε τον ηγέτη στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας με τη μεγαλύτερη ποικιλία πρώτων υλών και προϊόντων – ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.

Λίγα λόγια για την ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.:

Η εταιρεία ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995, με σκοπό να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία Ζαχαροπλάστη και Αρτοποιού προσφέροντας μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Έκτοτε, κατάφερε να καταξιωθεί ως πρωταγωνίστρια εταιρεία στον κλάδο στην Ελλάδα και να είναι κύριος προμηθευτής Ζαχαροπλαστείων, Αρτοποιείων, Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών, Εργαστηρίων,  Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Χώρων Μαζικής Εστίασης.

Σπούδασε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!