ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ LRN

Παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας για ολοκληρωμένη εκπαίδευση και με δέσμευση στην επαγγελματική επιτυχία των σπουδαστών μας, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τη Διεθνή Πιστοποίηση LRN (Learning Resource Network).

Μέσα από έναν κύκλο διαλέξεων παράλληλα με τις σπουδές του στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και ένα δεύτερο πτυχίο, αναγνωρισμένο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Είσαι σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ; Μάθε γιατί να επιλέξεις την πιστοποίηση LRN:

  • Σε 2 χρόνια αποκτάς 2 ισχυρά διπλώματα στην ειδικότητά σου, ένα κρατικό Ελληνικό και ένα Βρετανικό, τα οποία κάνουν τη διαφορά στο βιογραφικό σου.
  • Συμπληρώνεις τις τεχνικές δεξιότητες που αποκτάς στα 2 χρόνια σπουδών, με πολύτιμες γνώσεις που αφορούν στο Management, Marketing, HR και Business Strategy της ειδικότητας σου κι έτσι μπορείς να διεκδικήσεις και να ανταποκριθείς σε διοικητικές θέσεις με την ανάλογη μισθολογική αναβάθμιση.
  • Το δίπλωμα LRN λόγω της διαβάθμισής του (Level 5 ή και 6 με τη δημιουργία του δικού σου project) είναι Higher Diploma που αντιστοιχεί στα 2/3 ενός Bachelor και ανοίγει το δρόμο τόσο για εργασία όσο και για συνέχιση των σπουδών σε όλο τον κόσμο.
  • Ξεπερνάς τα όρια της ελληνικής αγοράς εργασίας, αφού το βιογραφικό σου απευθύνεται πλέον σε μια αγορά που αριθμεί πάνω από 27εκ. εταιρείες και 700εκ .ανθρώπους, μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters), που θέτουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου στο βιογραφικό.
  • Δεν απαιτεί επιπλέον μαθήματα ή εξετάσεις, παρά μόνο την παρακολούθηση 6 θεματικών διαλέξεων και την εκπόνηση 1 εργασίας ανά έτος (ατομική ή ομαδική). Συνεπώς, η απόκτησή του είναι εύκολη και χωρίς επιπρόσθετο φόρτο εργασίας.
  • Μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου σε πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας ή σε παραρτήματά τους στην Ελλάδα και σε 1 ή 2 επιπλέον έτη να αποκτήσεις Bachelor στην ειδικότητά σου.
  • Είναι value for money καθώς με ένα ελάχιστο κόστος (τα fees του οργανισμού), μεγιστοποιείς την αξία των σπουδών σου.
  • Όλες οι διαλέξεις και εργασίες πραγματοποιούνται στα Ελληνικά και με την εγγύηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Δες το παρακάτω βίντεο για να έχεις μια συνοπτική εικόνα του LRN στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ:

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Education Redefined.