Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία Ναυτιλιακή εταιρεία TNL GROUP μέσα από μία στρατηγική συνεργασία για τη σταδιοδρομία των τελειόφοιτων και αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία TNL Maritime Navigation, εντάσσεται πλέον στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Λίγα λόγια για την TNL GROUP

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία TNL βρίσκεται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου των ηλεκτρονικών ναυτιλίας.

Με κύρια έδρα στο Ναυτιλιακό κέντρο της Ελλάδας, τον Πειραιά και υποκατάστημα στη Λεμεσό της Κύπρου, αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ναυτιλίας παγκοσμίως. Κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής ναυτιλιακής αγοράς και έχει κερδίσει την αμέριστη εμπιστοσύνη των πελατών της.

Περισσότεροι από 50 επαγγελματίες καθημερινά προσφέρουν στους πελάτες υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών, ενώ πάνω από 15 τεχνικοί ταξιδεύουν σε όλα τα λιμάνια του κόσμου, προκειμένου να εγκαταστήσουν, επισκευάσουν και επιθεωρήσουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό πλοήγησης, επικοινωνίας και ασφάλειας του πλοίου.

 

 

Πλαίσιο Συνεργασίας

Το πλαίσιο της συνεργασίας αφορά την σταδιοδρομία των σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με στόχο την απορρόφησή τους σε θέσεις  πρακτικής άσκησης και μόνιμης απασχόλησης.

Στόχος είναι η επαγγελματική αποκατάσταση και σταδιοδρομία των σπουδαστών και αποφοίτων τεχνικών επαγγελμάτων και επαγγελμάτων Διοίκησης, με την ένταξή τους στο ανθρώπινο δυναμικό της TNL GROUP, μέσω της συνεργασίας με το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

 

Εδώ και 51 χρόνια, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση, η οποία ενισχύεται συνεχώς με την επισύναψη στρατηγικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Σπούδασε Τεχνικός Αυτοματισμών, Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Σπούδασε Business Administration, Logistics, Ναυτιλιακά, Marketing στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο LinkedIn και μείνε ενημερωμένος για όλες τις στρατηγικές συνεργασίες μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!