Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ενημερώνει για τα Ταχύρυθμα Σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο 2020.
Κλείσε τη θέση σου έγκαιρα ή κάλεσε στο 2108225983.

Βελτίωση Αυτοκινήτου

Έναρξη: 06/03
Διάρκεια: 40 ώρες
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί την πρώτη Σχολή Βελτίωσης Αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια βελτίωσης αυτοκινήτου προετοιμάζουν τους εκπαιδευόμενους και τους δημιουργούν το γνωστικό υπόβαθρο που είναι απαραίτητο στο χώρο του Tuning, για τις απαραίτητες ενέργειες όπως:

 • Να επιλέγουν τις κατάλληλες επεμβάσεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του οχήματος.
 • Να επιλέγουν τα κατάλληλα υλικά, ανταλλακτικά και εξαρτήματα.
 • Να επιλέγουν τις τεχνικές, τα εργαλεία και τα μηχανήματα.
 • Να αξιολογούν τα αποτελέσματα των επεμβάσεων και να διακρίνουν τις αιτίες από τις οποίες προέρχονται.
 • Να συγκρίνουν τους διαφορετικούς τρόπους βελτίωσης και να διακρίνουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου.
 • Να υπολογίζουν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της βελτίωσης και να σχεδιάζουν την βέλτιστη μετατροπή για την κάθε περίσταση.
Συστήματα Ασφαλείας

Έναρξη: 07/03
Διάρκεια: 40 ώρες
Το σεμινάριο Συστήματα Ασφαλείας απευθύνεται σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν για να εργαστούν ως τεχνικοί εταιρειών συστημάτων ασφαλείας, πωλητές ή ελεύθεροι επαγγελματίες του κλάδου. Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν ώστε να εκτελούν την εγκατάσταση των συστημάτων με ασφάλεια και αξιοπιστία ως προς τον τελικό χρήστη. Η εκπαίδευση γίνεται στα πιο δημοφιλή Συστήματα της αγοράς (Paradox,caddx, dsc). Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με πλήρη εξοπλισμό, από έμπειρους τεχνικούς – μηχανικούς Συστημάτων Ασφαλείας.

Εξειδικευμένες Τεχνικές Μάλαξης

Έναρξη: 09/03
Διάρκεια: 40 ώρες
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη της δυνατότητας ώστε οι εκπαιδευόμενοι να εργασθούν είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σαν περιζήτητα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και SPA, σε μια αγορά που βρίσκεται μόλις στα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο χώρο της επαγγελματικής Μάλαξης, της Σωματικής Ευεξίας και της Ομορφιάς και σε όσους δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία και θα ήθελαν να ασχοληθούν με το μασάζ. Επίσης, σε ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή SPA που αναζητούν βασικά μαθήματα στις τεχνικές των εναλλακτικών θεραπειών. Απευθύνεται σε όλους και σε όλες που θα ήθελαν να στρέψουν το μέλλον τους προς μια μοναδική αλλά και τόσο πολλά υποσχόμενη επαγγελματική κατεύθυνση.

Bartending Job Ready

Έναρξη: 10/03
Διάρκεια: 40 ώρες
Το ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με τον Bar Manager του MOMIX, Άρη Χατζηαντωνίου πραγματοποιούν σεμινάρια basic knowledge for bartenders. Σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και σε ολιγομελή τμήματα οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στην κινησιολογία του barman, θα μάθουν πώς να παρασκευάζουν τα βασικά ποτά και cocktails, τη σωστή εξυπηρέτηση πελατών, την αντιμετώπιση προβλημάτων και τις τακτικές πώλησης και οργάνωσης του προσωπικού.

Πρώτες Βοήθειες BLS με Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση

Έναρξη: 16/03
Διάρκεια: 7 ώρες
Η εκμάθηση της βασικής υποστήριξης της ζωής (BLS) και η χρήση ενός αυτοματοποιημένου εξωτερικού απινιδωτή (AED) είναι μια διαδραστική διαδικασία που απαιτεί τόσο γνώσεις όσο και δεξιότητες. Το σεμινάριο πρώτων βοηθειών είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε στο τέλος, ο καθένας να είναι σε θέση να διαπιστώσει την απώλεια αναπνοής σε θύμα και να ανταποκριθεί έγκαιρα εφαρμόζοντας την τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης ταυτόχρονα με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Ψάχνοντας το τέλειο μαχαίρι

Έναρξη: 16/03
Διάρκεια: 5 ώρες
Ένα μοναδικό και εξειδικευμένο σεμινάριο για κάθε λάτρη της μαγειρικής (επαγγελματία ή και ερασιτέχνη μάγειρα, σπουδαστή μαγειρικής τέχνης, κρεοτέχνη κ.α.) σχετικά με την κατασκευή, το ακόνισμα, τη χρήση, τη συντήρηση αλλά και τη σωστή επιλογή ενός μαχαιριού. Εισηγητής ο Έλληνας μαχαιροποιός Dikristo με την υποστήριξη του Cookbookstore.gr.

Εισαγωγή στα Special Effects

Έναρξη: 17/03
Διάρκεια: 40 ώρες
Το σεμινάριο Εισαγωγή στα Special Effects, είναι ένα hands on πρόγραμμα εκπαίδευσης. Στόχος του είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα βασικά υλικά, τις τεχνικές και τις μεθόδους εφαρμογής ρεαλιστικών special effects, είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση. Ερασιτέχνες που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο των ειδικών εφέ, σπουδαστές και επαγγελματίες makeup artists που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο του θεάτρο και του κινηματογράφου.

Κάπνισμα και Μαρινάδες για Chef

Έναρξη: 30/03
Διάρκεια: 12 ώρες
Οι συμμετέχοντες, μάγειρες, chef, σπουδαστές θα διαδαχθούν πάνω στις παρακάτω ενότητες:

 • Κάπνισμα κρέατος χοιρινού, μοσχαριού, κοτόπουλου και λουκάνικου
 • Συνδυασμός τεχνικών Sous Vide & Καπνίσματος
 • Προετοιμασία κρεάτων για κάπνισμα (επιλογή μεταξύ μαρινάδας και άλμης, επιλογή κατάλληλης μαρινάδας και άλμης)
 • Προετοιμασία και παρασκευή λουκάνικου
 • Προετοιμασία και Παρασκευή αλλαντικών
 • Βιοχημεία και μικροβιολογία κρέατος
 • Χημικά φαινόμενα στην προετοιμασία και στο κάπνισμα
 • Θεωρία καπνίσματος, tips στους εκπαιδευόμενους

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Barista Basic

Έναρξη: 30/03
Διάρκεια: 20 ώρες
Το επάγγελμα του Barista είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα, με μεγάλη ζήτηση στην αγορά της εστίασης. Το Barista basic είναι ένα ταχύρυθμο σεμινάριο 20 ωρών, που σκοπό έχει να μεταδώσει στους υποψήφιους επαγγελματίες στο χώρο του καφέ βασικές γνώσεις που αφορούν στην άριστη παρασκευή ζεστού και κρύου καφέ και άλλων ροφημάτων. Το σεμινάριο περιλαμβάνει 5 ώρες θεωρητικής κατάρτισης και 15 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης. Στο τελευταίο μέρος του μαθήματος οι συμμετέχοντες  θα διδαχθούν στο πώς μπορούν να αντεπεξέλθουν όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά σε συνθήκες που μπορεί να προκύψουν στο μελλοντικό εργασιακό τους περιβάλλον.

σεμινάριο

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που λειτουργεί από το 2013, είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) με Κωδικό Αδείας: 2000099. Μελετώντας τις ανάγκες αλλά και τις τάσεις της αγοράς, προσφέρει πλήθος σεμιναρίων εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα σε βοηθήσουν να εξειδικευτείς στο αντικέιμενο των σπουδών σου ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε νέους τομείς. Με τη λήξη του σεμιναρίου αποκτάς Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Δες όλα τα σεμινάρια που που διοργανώνει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ