Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ συνεχίζει τον κύκλο Ταχύρυθμων Σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο 2022.

 

Κλείσε τη θέση σου έγκαιρα ή κάλεσε στο 2108225983

 

BARTENDING

Έναρξη: 07/02/2022
Διάρκεια: 40 ώρες

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με τον Bar Manager του MOMIXΆρη Χατζηαντωνίου πραγματοποιούν σεμινάρια basic knowledge for bartenders. Σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και σε ολιγομελή τμήματα οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στην κινησιολογία του barman, θα μάθουν πώς να παρασκευάζουν τα βασικά ποτά και cocktails, τη σωστή εξυπηρέτηση πελατών, την αντιμετώπιση προβλημάτων και τις τακτικές πώλησης και οργάνωσης του προσωπικού.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΗΣ

Έναρξη: 19/02/2022
Διάρκεια: 40 ώρες

Η διδασκαλία του σεμιναρίου Εξειδικευμένες Τεχνικές Μάλαξης βασίζεται σε διαδραστική εκμάθηση, όπου οι παρακολουθούντες μετά τη θεωρητική ανάπτυξη, συμμετέχουν σε πρακτική εφαρμογή μάλαξης, σε πλήθος διαφορετικών τεχνικών μάλαξης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο χώρο της επαγγελματικής Μάλαξης, της Σωματικής Ευεξίας και της Ομορφιάς και σε όσους δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία και θα ήθελαν να ασχοληθούν με το μασάζ. Επίσης, σε ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή SPA που αναζητούν βασικά μαθήματα στις τεχνικές των εναλλακτικών θεραπειών. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη της δυνατότητας ώστε οι εκπαιδευόμενοι να εργασθούν είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σαν περιζήτητα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και SPA, σε μια αγορά που βρίσκεται μόλις στα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – SECURITY

Έναρξη: 21/02/2022
Διάρκεια: 105 ώρες

Το σεμινάριο Security αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ και την απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού για την άσκηση επαγγέλματος. Το σεμινάριο απευθύνεται στους πολίτες της Ευρωπαικής Ένωσης που αποσκοπούν στην απόκτηση της σχετικής βεβαίωσης και στην επαγγελματική αποκατάστασή τους στο εν λόγω αντικείμενο, σε άνεργους που θέλουν εύκολα να ασχοληθούν με το επάγγελμα του security, σε υπαλλήλους εταιριών φύλαξης και σε όσους επιθυμούν ανανέωση της άδειάς τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχοντας την απαραίτητη εμπειρία, διευκολύνει όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία συλλογής και ελέγχου των δικαιολογητικών που είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.

 

TATTOO ΦΡΥΔΙΩΝ

Έναρξη: 21/02/2022
Διάρκεια: 30 ώρες

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα τρίχα – Microblading ή τατουάζ φρυδιών, είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στη μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε  όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στη συγκεκριμένη τεχνική των φρυδιών, σε όλους  όσους θέλουν να γίνουν ειδικοί στον εν λόγω τομέα, αλλά και σε εκείνους που απλά θέλουν να μάθουν πολλά μυστικά για το tattoo φρυδιών, πριν αποφασίσουν να το δοκιμάσουν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ – MAKEUP ARTIST

Έναρξη: 22/02/2022
Διάρκεια: 40 ώρες

Το σεμινάριο Επαγγελματικό Μακιγιάζ – Make up Artist είναι ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Στόχος του σεμιναρίου είναι να μυήσει στα μυστικά ομορφιάς όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του μακιγιάζ, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στους συμμετέχοντες δίνονται εκπαιδευτικές σημειώσεις.

 

SYNTH SECRETS

Έναρξη: 23/02/2022
Διάρκεια: 32 ώρες

Τα synthesizer πλέον είναι προσβάσιμα από όλους όσους ασχολούνται με τη μουσική παραγωγή. Οι βιβλιοθήκες ήχων που προσφέρονται είναι τεράστιες, γεγονός που φέρνει και τον χρήστη μπροστά σε ένα χάος επιλογών που καθορίζονται από άλλους. Ο σύγχρονος παραγωγός πρέπει να είναι σε θέση να μετατρέπει, να βελτιστοποιεί, αλλά και να προγραμματίζει τους δικούς του πρωτότυπους ήχους που ταιριάζουν και χαρακτηρίζουν το ύφος και την υφή της μουσικής του. Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς παραγωγούς. Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν να προγραμματίζουν και να δημιουργούν δικούς τους μοναδικούς ήχους σε όλες τις κατηγορίες μουσικής.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ

Έναρξη: 26/02/2022
Διάρκεια: 20 ώρες

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις για τον τρόπο λειτουργίας αισθητήρων που συναντάμε σε ένα σύγχρονο όχημα και δεξιότητες που αφορούν στον έλεγχο καλής λειτουργίας αυτών. Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται με μέσα που είναι διαθέσιμα στον καθένα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία τεχνικό οχημάτων, ηλεκτρολόγο οχημάτων ή ερασιτέχνη λάτρη του αυτοκινήτου, που επιθυμεί να αποκτήσει εμπειρία στον τρόπο λειτουργίας και τον έλεγχο των αισθητήρων που πλαισιώνουν ένα σύγχρονο όχημα και στην Διάγνωση βλαβών αυτών. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου απαιτείται γνώση του τρόπου λειτουργίας Κινητήρων Εσωτερικής Καύσης.

 

Ο Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΕΛΤΑ διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δες όλα τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!