Την Τετάρτη 3 Μαΐου, οι σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των αποστακτηρίων METAXA, όπου παρασκευάζεται, μεταξύ άλλων, το Skinos Mastiha Spirit, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια κ. Εύα Φράγκου και τον Διευθυντή της Σχολής Τουρισμού & Επισιτισμού, κ. Σπύρο Τρουμπέτα.

Η επίσκεψη περιλάμβανε ξενάγηση στα αποστακτήρια από τον Global Brand Ambassador του Skinos Mastiha Spirit, κ. Πασχάλη Καψάλη, παρουσίαση για την ιστορία της εταιρείας και παρασκευή αναζωογονητικών cocktails με άρωμα μαστίχας.

 

 

Η ονομασία Skinos προέρχεται από το αρχαίο όνομα της Μαστίχας. Το Skinos Mastiha Spirit παράγεται αποκλειστικά από απόσταξη υψηλής ποιότητας Μαστίχας Χίου, χωρίς την προσθήκη μαστιχελαίου ή άλλων αρωμάτων.

Σήμερα το Skinos Mastiha Spirit είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα οινοπνευματώδη στην περιοχή της Μεσογείου, με εξαγωγές σε περισσότερες από 20 αγορές παγκοσμίως και αντιπροσωπεύει τις αξίες του μεσογειακού τρόπου ζωής.

 

 

Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Μανώλης, φωτογράφος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει στη βιωματική μάθηση και υλοποιεί εκπαιδευτικές επισκέψεις, με σκοπό τη διασύνδεση των σπουδαστών με επαγγελματίες του χώρου και την επαφή με τις εξελίξεις που εκτυλίσσονται στον κλάδο τους.

Σπούδασε Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Τουριστικός Πράκτορας και Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!