Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρευρέθηκαν στην 1η Γιορτή Ψωμιού Σαλαμίνας, με τη συνοδεία του καθηγητή τους Chef Σωτήρχου Στέφανου, το Σάββατο 6 Μαΐου.

Με την καθοδήγηση του κ. Παναγιώτη Τζίμα, τεχνικού συμβούλου της εταιρείας «Μύλοι Κεπενού ΑΒΕΕ» και βραβευμένου καλύτερου Αρτοποιού στην Ευρώπη για το 2021, δημιούργησαν με κέικ και με ζαχαρόπαστα την μικρογραφία της Σαλαμίνας.

 

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Σαλαμίνας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, στην κεντρική πλατεία του νησιού. Το παρόν  έδωσαν επαγγελματίες του χώρου και εκπρόσωποι των εταιρειών “Sefco Zeelandia S.A.” και “Puratos Hellas”.

 

 

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει συνεχώς στη βιωματική μάθηση συμμετέχοντας σε δράσεις που συμβάλλουν στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών της και τη διασύνδεση με ειδικούς του χώρου.

Σπούδασε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!