Σε συνεργασία με το Beer & Bar Magazine και τον Nicola Radisis, υλοποιούμε το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο “Όλα τα μυστικά για την μπύρα!”

20 Μαΐου | 16:00-18:00. Be There.

 

Θεματικές ενότητες:

  • Τι είναι μπύρα για εμάς και για τους “άλλους”
  • Ποια είδη/τύποι μπύρας υπάρχουν και πως μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε
  • Γιατί υπάρχουν διαφορετικά ποτήρια
  • Η μπύρα δεν πίνεται “παγωμένη”!
  • Η περηφάνεια που οφείλουμε να έχουμε για την ελληνική μπύρα: “Local or National Beer” στον τουρισμό

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/05 μέσω Zoom και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις στον εισηγητή μέσω του chat box της πλατφόρμας, οι οποίες και θα απαντηθούν μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας.

Για τη συμμετοχή σου στο webinar, κάνε τώρα την εγγραφή σου και θα λάβεις στο email σου το link παρακολούθησης.

Μετά τη λήξη του free webinar και εφόσον το επιθυμείς, θα λάβεις Βεβαίωση Παρακολούθησης. Για αυτό, έλεγξε ότι η εισαγωγή των στοιχείων σου στη Δήλωση Συμμετοχής σου κατά το Registration, είναι ορθή. Η βεβαίωση παρακολούθησης θα εκδοθεί με βάση το ονοματεπώνυμο που δηλώνεις στην εγγραφή σου.

Σχετικά με τον Nicola Radisis

Σύμβουλος μπύρας, συγγραφέας μπύρας και λέκτορας με έδρα την Ελλάδα. Ο Nicola Radisis, είναι ο ιδρυτής της BeerBartender, της πρώτης ελληνικής εταιρείας που επικεντρώνεται σε θέματα μπύρας, προσφέροντας εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες μεταξύ άλλων. Το 2016 ίδρυσε το περιοδικό Beer & Bar Magazine, το μόνο επιχειρηματικό περιοδικό στην έντυπη έκδοση στην Ελλάδα με δίγλωσση ψηφιακή παρουσία.

Η εταιρεία του διοργανώνει τα BeerBartender Awards, τα οποία από το 2013 αποτελούν την ετήσια συνάντηση της ελληνικής βιομηχανίας ζυθοποιίας. Το 2017 προστίθενται τα βραβεία Greek Beer Awards σε αυτήν την ετήσια συνάντηση, ο μόνος διαγωνισμός με τυφλές γεύσεις για ελληνικές μπύρες! Η BeerBartender έχει διοργανώσει ένα Διεθνές Συνέδριο Μπύρας το 2017, καθώς και το Best BeerBartender, έναν διαγωνισμό που αναγνωρίζει τον καλύτερο επαγγελματία στην παροχή δεξιοτήτων και γνώσεων σχετικά με την μπύρα.

Γράφει, δίνει διαλέξεις, δοκιμάζει μπύρες, αγαπάει τα ταξίδια και είναι έτοιμος να καθοδηγήσει οποιονδήποτε μέσα από την ελληνική επανάσταση μπύρας στη χώρα του. Συμμετέχει σε διάφορες περιφερειακές και εθνικές εκθέσεις με ομιλίες του για την μπύρα και τα οινοπνευματώδη ποτά και υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής στο 2016 Bar Convent στο Βερολίνο.

Ο Nicola, είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Bartenders (Hellenic Bartenders Association), της Βρετανικής Συντεχνίας Συγγραφέων Μπύρας (British Guild of Beer Writers), της Συντεχνίας Σομελιέ Μπύρας (Guild of Beer Sommeliers) και υποστηρίζει την CAMRA. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά. Στον ελεύθερο χρόνο εξασκείται με το Shotokan Karate, παίζει ποδόσφαιρο και υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος (κλασικό και futsal).

σεμινάριο μπύρα

 

Σχετικά με το Beer & Bar Magazine

Beer & Bar Magazine είναι ο τίτλος του ελληνικού περιοδικού που ξεκίνησε το 2016 στο πλαίσιο των BeerBartender Awards που διοργανώνει η BeerBartender. Από το 2017 εκδίδεται τέσσερις φορές το χρόνο. Κλαδικό κυρίως περιοδικό, το οποίο όμως απευθύνεται και σε καταναλωτές που αναζητούν επιπλέον πληροφορίες. Δεν κυκλοφορεί σε περίπτερα και σημεία πώλησης τύπου, είναι συνδρομητικό και διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Στο περιοδικό αρθρογραφούν επαγγελματίες κάθε κλάδου, όπως ποτοποιοί, ζυθοποιοί, bartenders, maître, οινοποιοί, οινολόγοι, baristi. Στη συντακτική ομάδα συμμετέχουν αρθρογράφοι από το εξωτερικό όπως Αγγλία, Γερμανία και Κύπρο μεταξύ άλλων.

Το Beer & Bar Magazine είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προβολή των αποσταγμάτων, του ζύθου και όποιου ποιοτικού προϊόντος βρίσκεται σε ένα bar ή εστιατόριο στην Ελλάδα. Επιθυμία της ομάδας είναι το περιοδικό να λειτουργεί ως μέσο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και γνώσεων, βοηθώντας τον κάθε κλάδο να αναπτυχθεί. Παράλληλα στόχος του είναι να επιμορφώνει τον νέο επαγγελματία και επιχειρηματία και να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό διορθώνοντας τα λάθη και καλύπτοντας τις παραλείψεις του παρελθόντος.

σεμινάριο μπύρα

 

 

Δες περισσότερα για τον Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού της ΔΕΛΤΑ.