Οι σπουδάστριες της ειδικότητας Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις προοπτικές καριέρας σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Ελλάδας, τον Όμιλο Σαράντη.

Μέσα από δια ζώσης συνεντεύξεις εργασίας στο campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, οι σπουδάστριες Αισθητικής απέκτησαν άμεση διασύνδεση με εκπροσώπους του κορυφαίου ομίλου και σημαντικές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης σε μια από τις ηγετικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων της χώρας.

 

 

Με έδρα την Αθήνα από το 1964, ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων Προσωπικής Φροντίδας & Περιποίησης, Οικιακής Φροντίδας, Υγείας & Φροντίδας με διαρκώς επεκτεινόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα και brands κορυφαία στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει στην ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών και τους προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, μέσω της απευθείας διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.

Σπούδασε Αισθητική & Μακιγιάζ στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!