Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει συνεχώς στην βιωματική εκπαίδευση των σπουδαστών, μέσω ποικίλων δράσεων που πραγματοποιεί, εντός και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Αισθητικής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Calma Spa Athens, στο Περιστέρι, την Δευτέρα 16/1/2023.

 

Αριστερά: O κ. Δημήτρης Σάββας, εναλλακτικός θεραπευτής του Calma Spa Athens / Δεξιά: Η κα. Ελένη Μαριαν Ζέρβα, αισθητικός και απόφοιτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του εναλλακτικού θεραπευτή του Calma Spa Athens, κ. Δημήτρη Σάββα, οι σπουδαστές έκαναν πρακτική εξάσκηση σε διάφορα είδη massage.

Ο κος Σάββας αρχικά μύησε τους καταρτιζόμενους στα μυστικά της αποτελεσματικής μάλαξης, ενώ έπειτα επικεντρώθηκε στην σημασία της ενέργειας που πρέπει να υπάρχει μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου.

Η αισθητικός Ελένη Μαριαν Ζέρβα, που συμμετείχε ενεργά στην επίδειξη των τεχνικών μάλαξης, είναι απόφοιτη του Τομέα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, η οποία μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής της εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό του Calma Spa Athens!

 

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εκπαίδευσης των σπουδαστών στις αποτελεσματικές τεχνικές μάλαξης

 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία της καθηγήτριας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κας Κουλουμπίνη Αναστασίας.

Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο φωτογράφος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Δημήτρης Μανώλης.

Σπούδασε Τεχνικός Αισθητικός προσώπου και σώματος στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!