Μία τριήμερη γιορτή Ομορφιάς, γεμάτη με θεματικά projects, εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα, με την υπογραφή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ο Τομέας Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων ΟμορφιάςBEAUTY GREECE 2022 – που πραγματοποιήθηκε στο M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στις 30/04 – 02/05/2022.

Η ομάδα του School of Beauty του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μία ακόμη φορά κατέπληξε όλους τους παρευρισκόμενους, επαγγελματίες και μη, μέσα από πληθώρα θεματικών projects και events και τις τρεις ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης!

 

Η Διεθνής Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς παραμένει εδώ και 27 χρόνια, ο Σημαντικότερος Εκθεσιακός Θεσμός της βιομηχανίας της Ομορφιάς, στην χώρα μας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν σε έναν άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο, τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων ομορφιάς, να γνωρίσουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξέλιξής τους, μέσα από τις παρουσιάσεις στο Συνέδριο, αλλά και τα προτεινόμενα σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης.

 

 

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα της Έκθεσης, Σάββατο 30/04, η Ομάδα της Σχολής Αισθητικής και Ομορφιάς παρουσίασε δύο εντυπωσιακά και άκρως δημιουργικά projects, “Euphoria” και “Sugar Coat”.

 

Κατά την live προετοιμασία του μακιγιάζ και των κομμώσεων των μοντέλων στην έκθεση Beauty Greece 2022

 

Με έμπνευση από τα πολύχρωμα ζαχαρωτά και τα χρώματα της άνοιξης, η ομάδα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δημιούργησε ευφάνταστα νύχια, μαλλιά και μακιγιάζ καλήγοντας σε ένα απόλυτα λαχταριστό αποτέλεσμα!

 

Παρουσίαση του θεματικού project “Sugar Coat”

 

Στη συνέχεια παρουσίασαν το θεματικό project “Euphoria”, μέσα από ένα άκρως δημιουργικό Makeup και Hairstyling, σε τόνους του μπλε, γεμάτο λάμψη και ένταση!

 

Παρουσίαση του θεματικού project “Euphoria”

 

Την δεύτερη ημέρα της έκθεσης, την Κυριακή 01/05, η Ομάδα της Σχολής Ομορφιάς και Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρουσίασε δύο υπέροχα θεματικά projects “Nymfes” και “Greek Mythology”, με έμπνεση από την ελληνική μυθολογία.

 

Κατά τη διάρκεια της live διαδικασίας του bodypainting και creature SFX για το project “Greek Mythology”

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live, βήμα προς βήμα, τις τεχνικές bodypainting και creature SFX για τη δημιουργία του τελικού αποτελέσματος.

 

Παρουσίαση και φωτογράφιση του τελικού αποτελέσματος του θεματικού project “Greek Mythology”

 

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, Δευτέρα 02/05, η ομάδα του School of Beauty παρουσίασε το project “Birds of Paradise”, με έμπνευση από τα πολύχρωμα φτερά των εξωτικών πουλιών σε ένα εντυπωσιακό και high fashion αποτέλεσμα!

 

Κατά τη διάρκεια επιμέλειας του make up και του hairstyling των μοντέλων από τους σπουδαστές και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Παρουσίαση και φωτογράφιση του project “Birds of Paradise”

 

Οι καθηγητές της Σχολής Ομορφιάς & Αισθητικής που εργάσθηκαν για τη δημιουργία των συκεκριμένων projects ήταν οι: Δέσποινα Γαβριηλίδου, Ελεάνα Δημοπούλου, Δημήτρης Καρούλιας, Αναστασία Κουλουμπίνη, Σοφία Μελαμπιανάκη, Φωτεινή Παπαγεωργίου, Κατερίνα Σαρμονικά και Ναταλία Τσιμιδάκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές της δράσης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ESP Hellas, Kryolan Hellas, karima one of a kind και Selena kornarou για τα make-up products, τα ρούχα και τα props που μας προσέφεραν!

Photo Credits: Ιωάννης Βαρούτης, Δήμητρης Μανόλης και Τάσος Αφέντρας.

 

 

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Στόχος των δράσεων της Σχολής Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, είναι όλοι οι σπουδαστές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι να εφαρμόσουν τη θεωρητική εκπαίδευση στην πράξη.

 

Σπούδασε Αισθητική Κομμωτική Ονυχοπλαστική στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 

Δες όλες τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στη Beauty Greece 2022 στη Facebook page μας 

Ακολούθησέ μας στο Instagram και μείνε ενημερωμένος για όλες τις δράσεις του Τομέα Αισθητικής & Ομορφιάς

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!