[ Το Fantasy Festival στέφθηκε με επιτυχία και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν εκεί!

Η Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετείχε στο Fantasy Festival 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, 1 και 2 Οκτωβρίου.

Το Fantasy Festival είναι ένα νέο, ετήσιο, πολιτιστικό φεστιβάλ με θεματικό αντικείμενο το “Φανταστικό“, που πραγματοποιείται στις αρχές φθινοπώρου στην Αθήνα.

Το φεστιβάλ προάγει την ευρύτερη κουλτούρα του “Φανταστικού” μέσα από τη λογοτεχνία, τη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τη χειροτεχνία, το παιχνίδι και τις εικαστικές τέχνες.

 

 

Στο make-up station του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, οι επισκέπτες μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 looks και οι make-up artists της σχολής επιμελούνταν το μακιγιάζ μικρών και μεγάλων!

Όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πληθώρα δρώμενων στο κόσμο του “Φανταστικού”.

Cosplayers, τοξότες, ιππότες με σπαθιά και πανοπλίες, βιβλία, κόμικς, επιτραπέζια, videogames ήταν μερικά από όσα είδαν στο διήμερο φεστιβάλ.

 

 

Υπεύθυνες για την επιμέλεια της συμμετοχής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ήταν η κα. Ελεάνα Δημοπούλου, Καθηγήτρια SFX & Make up artist, και η κα. Σοφία Μελαμπιανάκη, Διευθύντρια του Τομέα Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβαν οι Δημήτρης Μανώλης και Πέτρος Ανδρεάδης, οι οποίοι αποτύπωσαν κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης.

 

Σπούδασε Αισθητική & Μακιγιάζ στη Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες τα σεμινάρια Αισθητικής που υλοποιεί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, InstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!