Την Δευτέρα 16/05 και Τετάρτη 18/05, οι σπουδαστές της Σχολής Πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Τεχνικοί Δικτύων και Τεχνικοί Η/Υ και αντίστοιχα οι σπουδαστές της Σχολής Μηχανολογίας, Ηλεκτρολόγοι και Τεχνικοί Αυτοματισμών, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και ελέγχου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Τους σπουδαστές του Τομέα Πληροφορικής και Τομέα Μηχανολογίας συνόδευσαν οι καθηγητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Καραδημήτρης Απόστολος, κ. Χριστόφορος Μήτσιος και κ. Πετρούνιας Δημήτριος.

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών Πληροφορικής στην Ζαριφόπουλος Α.Ε.

Ομαδική φωτογραφία με τους σπουδαστές Πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Στόχος της επίσκεψης ήταν η πολύπλευρη ενημέρωση και εκπαίδευση των σπουδαστών πάνω στα συστήματα ασφαλείας, αλλά και στο ποιες είναι οι νέες τεχνολογικές τάσεις που επικρατούν στον κλάδο.

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη. Τεχνικός Υπολογιστών, Δικτύων

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης και εκπαίδευσης των σπουδαστών

 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την λειτουργία και την εγκατάσταση πολλών διαφορετικών συστημάτων όπως CCTV, Πυρανίχνευσης-Πυρόσβεσης, Ασφαλείας, Access Control, Bens και τα Ενοποιημένα Συστήματα.

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη Τεχνικών Δικτύων στη Ζαριφόπουλος ΑΕ

Αναμνηστική φωτογραφία στις εγκαταστάσεις της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

 

Ακόμα, έγινε αναφορά στην λειτουργία και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Κέντρο Λήψης Σημάτων “Ερμής”, καθώς επίσης και στο πώς έχουν ενσωματωθεί στην επιχείρηση οι νέες τεχνολογίες όπως το AI Analytics, μια από τις πολλές εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Σπουδαστές μηχανολογίας ιεκ δελτα,-επίσκεψη, Ζαριφόπουλος επίσκεψη Ζαχειρόπουλος.jpg

Ομαδική φωτογραφία με τους σπουδαστές Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μηχανολογία στη Ζαφειρόπουλος ΑΕ

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης και εκπαίδευσης των σπουδαστών Μηχανολογίας

 

Η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972 και αντικείμενό της είναι η μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Συστημάτων Ασφαλείας, Πυρανίχνευσης, Ελέγχου Πρόσβασης και Ωρομέτρησης και πολλών ακόμα.

Σήμερα κατέχει την 1η θέση στον κλάδο Εισαγωγής και διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας (ICAP), ενώ έχει επανειλημμένα διακριθεί ως μία από τις Επιχειρήσεις «Diamonds of the Greek Economy». Διαθέτει συνεργασίες με καταξιωμένες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα όπως τράπεζες, supermarket, αλυσίδες καταστημάτων λιανικής κτλ, αλλά και του Δημοσίου, αφού παρέχει υπηρεσίες Ασφάλειας και Ελέγχου σε Υπουργεία, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, αεροδρόμια κτλ.

 

Σπουδές Μηχανολογίας και Πληροφορικής στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Σπούδασε Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών και Τεχνικός Η/Υ στη Σχολή Πληροφορικήςτου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Εσωτερικών Εγκαταστάσεων και Τεχνικός Αυτοματισμών στη Σχολή Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τη σελίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ  στο Facebook και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!