Οι σπουδαστές της ειδικότητας Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μαρίνα Αλίμου, τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Οι σπουδαστές των Ξενοδοχειακών, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη καθηγήτρια, κα Δήμητρα Κουκάκη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το σκάφος Bounty που βρισκόταν προσδεμένο στην Μαρίνα Αλίμου, όπου και ξεναγήθηκαν από τον καπετάνιο και το πλήρωμά του.

 

 

Το εν λόγω σκάφος ειδικεύεται στην υλοποίηση Events, μονοήμερων κρουαζιέρων (one-day cruises). Επίσης ξεναγήθηκαν και στο πολυτελές σκάφος “Cristal Mio“, που πραγματοποιεί εβδομαδιαίες κρουαζιέρες (luxury cruises), εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. 

 

 

Η επίσκεψη αυτή είχε ως στόχο την ενημέρωση των σπουδαστών για τον Θαλάσσιο Τουρισμό και το Yachting στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα είδη τουρισμού.

Το συγκεκριμένο είδος τουρισμού προσφέρει πλούσιο πεδίο επαγγελματικής απορρόφησης και απασχόλησης των σπουδαστών, πέραν του τομέα των Ξενοδοχειακών.

Σπούδασε Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού και Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας στην βραβευμένη Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!