Οι σπουδαστές των τμημάτων Φωτογραφίας, Γραφιστικής και Διακόσμησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκέφτηκαν το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης την Παρασκευή 17/3/2023, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Σχολής Τεχνών κ. Ιωάννη Βαρούτη και τους καθηγητές Τεχνών κα. Ντίνα Δημητράντζου, κα. Μαριάνα Μάκαρη, κα. Άρτεμις Ευθυμιάτου, κ.  Αλέξη Μιλκίδη και κ. Μπάμπη Παπαμεθοδίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης αφορούσε δύο εκθέσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό την συνοδεία ξεναγού, κας. Μαρίνα Τσέκου.

Η πρώτη έκθεση, με όνομα Modern Love «Η αγάπη στα χρόνια της ψυχρής οικειότητας», εστιάζει στην ψηφιακή τεχνολογία και στο διαδίκτυο, στην επιρροή τους στις σύγχρονες κοινωνίες και στη σχέση τους με την εργασία, το σώμα και το λόγο, στην οποία συμμετείχαν 24 καλλιτέχνες από 14 χώρες.

 

 

Η δεύτερη έκθεση, της Δανής Hanna Toticki με όνομα «Τα πάντα παντού διαρκώς», η οποία περιλαμβάνει πάνω από 90 έργα, απλώνεται στον δεύτερο και τρίτο όροφο του κτιρίου. Ο κορμός της συλλογής αποτελείται κατά κύριο λόγο από έργα εννοιολογικής τέχνης καθώς και από έργα κοινωνικοπολιτικού προσανατολισμού.

 

 

Μετά το πέρας των δύο εκθέσεων, οι σπουδαστές είχαν το ελεύθερο να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε άλλη έκθεση επιθυμούσαν.

Την φωτογραφική κάλυψη της επίσκεψης ανέλαβε ο φωτογράφος της Σχολής κ. Πέτρος Ανδρεάδης.

Σπούδασε Φωτογραφία, Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων και Αρχιτεκτονική Διακόσμηση στη διακεκριμένη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!