Οι καλύτεροι εκπαιδευτές από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στη σκηνή του 7ου Greek Barber Festival, στο Λουτράκι, στις 11 & 12 Ιουνίου 2023.

Οι σπουδαστές Κομμωτικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν non stop εκπαιδευτικά σεμινάρια και να συμμετάσχουν στον Μαθητικό Διαγωνισμό της ετήσιας διοργάνωσης.

Αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό, τις δεξιότητες και το πάθος τους, οι “Twin barbers”, Irish Hysi και Neldy Hysi, ξεχώρισαν στις κατηγορίες Fast fade και Free style, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή του σπουδαστή Celo Nisllai.

Fast fade | Neldy Hysi & Irish Hysi | 1η θέση

Free style | Neldy Hysi | 1η θέση

 

 

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν οι “Twin barbers”: “Πολλή αδρεναλίνη, αξέχαστη εμπειρία εφόσον βγήκαμε και πρώτοι! Σίγουρα θα παρευρεθούμε και στους επερχόμενους διαγωνισμούς με ακόμα πιο τρελές ιδέες, οι twin barbers ήρθαν για να ξεχωρίσουν! Σε όλα είχαμε τη στήριξη του καθηγητή μας κ. Σάκη Σγουρού και την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Πετρόπουλου, barber με πολλά χρόνια εμπειρίας. Πίσω από κάθε επιτυχία κρύβονται πολλές θυσίες. Hard work and dedication always pay off!”

 

 

Ενώ πρόσθεσαν: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρίσκονταν πίσω από την σκηνή και τα φώτα, που χάρη σε αυτούς τα καταφέραμε, όπως είναι τα μοντέλα μας, ο καθηγητής μας, ο κ. Πετρόπουλος, αλλά και όλοι όσοι μας ευχήθηκαν τα καλύτερα και μας περίμεναν πίσω. Πάνω από όλα ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση του Greek barber festival, που μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο μας, μαζί με την σκληρή δουλειά που έχουμε δείξει. Θα παροτρύναμε όλους, επαγγελματίες και μη, να δοκιμάσουν αυτήν την αξέχαστη εμπειρία, καθώς τα συναισθήματα ήταν απίστευτα.

“Είτε κερδίσεις, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γυρίσεις πίσω έχοντας ξεπεράσει τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου! Πράγμα που θα σε κάνει καλύτερο σε όλους τους τομείς, γεμάτος έμπνευση και ακόμη πιο πολλή τρέλα για την τέχνη που δημιουργούμε όλοι μας καθημερινά.”

Σπούδασε Κομμωτική στη βραβευμένη Σχολή Ομορφιάς & Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις δράσεις μας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!