Οι σπουδάστριες της Σχολής Αισθητικής & Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εξειδικευμένο και επιμορφωτικό σεμινάριοBridal Masterclass – Trends 2023″, με εισηγήτρια την καθηγήτρια Αισθητικής, κα. Ναταλία Τσιμιδάκη.

Το Bridal Masterclass, που πραγματοποιήθηκε στο Campus της Αθήνας, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, ξεκίνησε με την ενημέρωση των σπουδαστών για τα νεότερα trends στον χώρο του νυφικού μακιγιάζ.

 

 

Στην συνέχεια, η κα. Τσιμιδάκη προχώρησε στην πρακτική ανάλυση των βημάτων του μακιγιάζ σε πραγματικό μοντέλο. Ένταση στα μάτια, λαμπερή επιδερμίδα και ανάλαφρα μαλλιά ήταν αυτά που ξεχώρισαν ως τάσεις για τα bridal makeup trends του 2023.

Το look ολοκληρώθηκε με γήινες αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά και συμπληρώθηκε με statement κοσμήματα.

 

 

Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει συνεχώς στη βιωματική μάθηση των σπουδαστών, υλοποιώντας εξειδικευμένα masterclasses που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη κατάρτισή τους και στην επαφή τους με όλες τις νέες τάσεις της αγοράς.

Τη φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο φωτογράφος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ. Δημήτρης Μανώλης.

Σπόυδασε Αισθητική & Μακιγιάζ στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!