Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύοντας συνεχώς στη βιωματική εκπαίδευση των σπουδαστών, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Οι σπουδάστριες Αισθητικής, Ειρήνη Γκούμα, Μαρία Καρατζά και Ρίκα Κουσίδου, υπό την συνοδεία και καθοδήγηση της καθηγήτριας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κας Κατερίνας Σαρμονικά, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Αποκριάτικο Πάρτι που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

 

 

Εκεί έκαναν face painting στους μικρούς μαθητές, έπαιξαν μαζί τους και μπήκαν στο πνεύμα της χαράς του καρναβαλιού.

Οι μαθητές μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, υπερήρωες και ζωάκια και οι σπουδάστριες ανταποκρίθηκαν με χαρά στις επιλογές τους. Batman, Superman, Τίγρης, Μονόκερος και πολλά άλλα ήταν μερικά από τα face paintings που ενθουσίασαν τους μικρούς μας φίλους.

 

 

Τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε ο φωτογράφος της σχολής, κ. Δημήτρης Μανώλης, έχοντας λάβει την απαιτούμενη έγκριση από τους γονείς των μικρών μαθητών.

Σπούδασε Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!