Οι σπουδάστριες της Σχολής Αισθητικής & Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν το εξειδικευμένο, επιμορφωτικό σεμινάριο, Microblading – Tattoo Φρυδιών, στο Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Κατερίνα Σαρμονικά, καθηγήτρια Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, η οποία ανέλυσε τη θεωρία του σωστού σχηματισμού των φρυδιών και πόσο καθοριστικό ρόλο παίζουν στο κάδρο του προσώπου.

Αναλύθηκε η χρωματική τονικότητα, η ανατομία του δέρματος και η μορφολογία του προσώπου, καθώς αποτελούν τα πρώτα βήματα πριν την εφαρμογή της μεθόδου microblading.

 

 

Στη συνέχεια, οι σπουδάστριες εξασκήθηκαν πρακτικά στη μέθοδο microblading ή αλλιώς τρίχα-τρίχα, σε λάτεξ, αλλά και σε πραγματικά μοντέλα.

Το Microblading είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στη μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική ουσία στην επιδερμίδα.

 

 

Με το πέρας του σεμιναρίου, όλες οι συμμετέχουσες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης από τις Σχολές ΔΕΛΤΑ, με στόχο να εμπλουτίσουν περαιτέρω το βιογραφικό τους, κερδίζοντας σημαντικό προβάδισμα στην αγορά εργασίας!

Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς επενδύει συνεχώς στη βιωματική μάθηση των σπουδαστών, υλοποιώντας εξειδικευμένα σεμινάρια που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη κατάρτισή τους και στην επαφή τους με όλες τις νέες τάσεις της αγοράς.

Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο φωτογράφος της σχολής κ. Δημήτρης Μανώλης.

Σπόυδασε Αισθητική & Μακιγιάζ στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!