Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με την εταιρία Sigma Greece πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό Touch & Try Event!

Στα πλαίσια των δράσεων εξωστρέφειας της Σχολής Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑεπιδιώκεται η συνεχής επένδυση σε συνεργασίες υψηλού κύρους, που συμβάλλουν στη διαρκή ενημέρωση και ευθυγράμμιση με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα.

Με απόλυτη επιτυχία υλοποιήθηκε το πρώτο Sigma Touch & Try Event στις κεντρικές εγκαταστάσεις των σχολών ΔΕΛΤΑ, Ιπποκράτους 22.

 

 

Η SIGMA αποτελεί την μεγαλύτερη κατασκευάστρια φωτογραφικών φακών στο κόσμο, με φακούς κατάλληλους για Nikon, Canon, Sony E-mount, L-mount, MFT, Canon M και X-mount, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στο κινηματογραφικό κλάδο με μια πληθώρα κινηματογραφικών φακών, απόλυτα εξελιγμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες.
Το event πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, και η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη.

 

 

Όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Sigma πάνω στις δικές τους φωτογραφικές τους μηχανές. Η εταιρεία μας παρουσίασε πάνω από 30 επαγγελματικούς φακούς που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού φωτογράφου ή βιντεογράφου. 

 

 

Κατά την διάρκεια της τρίωρης εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τους φακούς σε live φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία μοντέλου.

Σε ένα σκηνικό που παρέπεμπε στην κλασική εποχή, οι συμμετέχοντες δοκίμασαν και πειραματίστηκαν με το τελικό αποτέλεσμα στους φωτογραφικούς φακούς να είναι μοναδικό!

 

Την επιμέλεια της δράσης, αλλά και της συγκεκριμένης φωτογράφισης, ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Βαρούτης, Art Director του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Το μοντέλο της φωτογράφισης ήταν η Δέσποινα Σελενικίδη, το hairstyling & makeup του μοντέλου επιμελήθηκε η Αλεξία Περδικάκη, ενώ το styling της φωτογράφισης ήταν υπόθεση της μοναδικής Αφροδίτης Παρζακώνη, καθηγήτρια της Σχολής Παιδαγωγικών.

 

Σπούδασε Φωτογραφία στη Σχολή Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Δες όλες της φωτογραφίες του Sigma Touch & Try Event στο αντίστοιχο album στο Facebook

Ακολούθησε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Instagram και μείνε ενημερωμένος για όλα τα νέα μας

Δείτε όλα τα προϊόντα της SIGMA εδώ

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!