delta-life-blog
29 05, 2023

“Port Economics” Masterclass στη Θεσσαλονίκη

BY DELTA LIFE

2023-05-29T15:57:24+02:0029 Μαΐου, 2023|

Οι σπουδαστές του Τμήματος Ναυτιλιακών, της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, παρακολούθησαν Masterclass με θέμα “Port Economics”, στη Θεσσαλονίκη, στις 20-24 Απριλίου. Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Λιμένα [...]

22 05, 2023

Σεμινάριο παγωτού σε συνεργασία με την «ΑΚΤΙΝΑ»

BY DELTA LIFE

2023-05-22T16:13:48+02:0022 Μαΐου, 2023|

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν σεμινάριο “Τεχνικών παγωτού, gelato & sorbet”. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με την παραγωγική εταιρία «ΑΚΤΙΝΑ» και χρησιμοποιήθηκαν [...]

16 05, 2023

Σεμινάριο “Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος” με τον Αρχιμάγειρα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

BY DELTA LIFE

2023-05-16T10:37:27+02:0016 Μαΐου, 2023|

>> Mastering the Art of Fine Dining Το Σάββατο 1 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το διήμερο Masterclass Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος “Cooking Masterclass - Mastering the Art of Fine Dining” στο Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. [...]

12 05, 2023

Masterclass Γευσιγνωσίας Κρασιού

BY DELTA LIFE

2023-05-29T10:12:40+02:0012 Μαΐου, 2023|

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργάνωσε για τους σπουδαστές της Masterclass Γευσιγνωσίας, με εισηγητές την κ. Παπαϊωάννου Έρρικα, καθηγήτρια Οινολογίας, και τον Chef Σωτήρχο Στέφανο, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στο Campus του [...]

11 05, 2023

Masterclass «Το Ρούμι & τα μυστικά του»

BY DELTA LIFE

2023-05-12T11:02:29+02:0011 Μαΐου, 2023|

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Masterclass με θέμα "Το Ρούμι & Τα μυστικά του", με εισηγήτρια την brand ambassador του Ron Diplomatico, κα Τίνα Σάρδη και την καθηγήτρια της Σχολής Τουρισμού, [...]

8 05, 2023

Σεμινάριο “Sushi Basics” για τους σπουδαστές Μαγειρικής

BY DELTA LIFE

2023-05-08T16:54:27+02:008 Μαΐου, 2023|

Διοργανώθηκε για τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το Σεμινάριο «Τα βασικά του Σούσι», με εισηγητές τον καθηγητή της Σχολής Επισιτισμού, Chef Καζαντζή Γεώργιο και τον προσκεκλημένο Chef Σάββα Απατσίδη.     Το Σεμινάριο Sushi [...]

21 04, 2023

Phytopeeling Masterclass: Εξειδικευμένο Σεμινάριο Αισθητικής

BY DELTA LIFE

2023-04-24T09:19:27+02:0021 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο “Phytopeeling Masterclass”, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. Οι εισηγήτριες του σεμιναρίου και καθηγήτριες Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κα. [...]

5 04, 2023

Webinar: Εργασιακές Σχέσεις & Εργατικό Δίκαιο

BY DELTA LIFE

2023-04-07T16:42:47+02:005 Απριλίου, 2023|

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν webinar με θέμα «Εργασιακές Σχέσεις και Εργατικό Δίκαιο», με εισηγητή τον Δρ. Οδυσσέα Κοψιδά, Καθηγητή του Τομέα και Υπεύθυνου Σπουδών [...]

Go to Top