delta-life-blog
24 07, 2023

1η Γιορτή Ψωμιού Σαλαμίνας με τη συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

BY DELTA LIFE

2023-07-24T15:22:58+02:0024 Ιουλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρευρέθηκαν στην 1η Γιορτή Ψωμιού Σαλαμίνας, με τη συνοδεία του καθηγητή τους Chef Σωτήρχου Στέφανου, το Σάββατο 6 Μαΐου. Με την καθοδήγηση του κ. Παναγιώτη Τζίμα, τεχνικού [...]

16 05, 2023

Σεμινάριο “Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος” με τον Αρχιμάγειρα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

BY DELTA LIFE

2023-05-16T10:37:27+02:0016 Μαΐου, 2023|

>> Mastering the Art of Fine Dining Το Σάββατο 1 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το διήμερο Masterclass Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος “Cooking Masterclass - Mastering the Art of Fine Dining” στο Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. [...]

10 05, 2023

Success story: Συνέντευξη με τη σπουδάστρια Μαγειρικής, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά

BY DELTA LIFE

2023-05-10T16:21:49+02:0010 Μαΐου, 2023|

Η σπουδάστρια Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά, μιλά για τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής της Σχολής Επισιτισμού, το πραγματικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι [...]

5 04, 2023

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Metropak

BY DELTA LIFE

2023-04-05T11:37:51+02:005 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή Επισιτισμού, chef Στέφανο Σωτήρχο, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της παρασκευαστικής εταιρείας Metropak, τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023. Ο κ. Σταμάτης Σουβλέρης και ο κ. [...]

Go to Top