Η Σχολή Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς, υλοποίησε δωρεάν σεμινάριο για τις ωφελούμενες μητέρες του Συλλόγου «Η αγκαλιά», ανήμερα της Εορτής της Μητέρας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, υποστηρίζοντας το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου, τίμησε τις μητέρες προσφέροντάς τους συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, από την Διευθύντρια της Σχολής Αισθητικής & Ομορφιάς, κα. Σοφία Μελαμπιανάκη.

 

 

Η απόφοιτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ κα. Χριστίνα Πατεράκη και η σπουδάστρια κα. Αλεξία Περδικάκη, με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων, παρουσίασαν τεχνικές καθημερινού μακιγιάζ και τους τρόπους με τους οποίους ένα απλό μακιγιάζ μεταμορφώνεται σε λαμπερή βραδινή εμφάνιση.

 

Λίγα λόγια για το Σύλλογο «Η αγκαλιά»:

Στα είκοσι πέντε χρόνια λειτουργίας και ευεργετικής κοινωνικής παρουσίας της Αγκαλιάς έχουν γεννηθεί κοντά της περισσότερα από 3.100 παιδιά. Αυτή την περίοδο καλύπτει σταθερά διακόσιες σαράντα (240) οικογένειες. Όλα τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται από δωρεές, χορηγίες ιδιωτών και επιχειρήσεων, και από εκδηλώσεις, που διοργανώνονται για το σκοπό αυτό.

Σπούδασε Αισθητική & Μακιγιάζ, Κομμωτική και Ονυχοπλαστική & Καλλωπισμό Νυχιών στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!