Την Παρασκευή 19 Μαΐου, οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν σεμινάριο “Τεχνικών παγωτού, gelato & sorbet”.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με την παραγωγική εταιρία «ΑΚΤΙΝΑ» και χρησιμοποιήθηκαν πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας της ιταλικής εταιρίας “Aromitalia”.

 

 

Η «ΑΚΤΙΝΑ» είναι ηγετική εταιρία στην παραγωγή και διάθεση πρώτων υλών για την Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιία και αποκλειστικός αντιπρόσωπος πρώτων υλών της “Aromitalia”.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο pastry Chef Γεωργουλής Δημήτρης, Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Ακτίνα, ενώ το παρόν έδωσε και ο Διευθυντής της «ΑΚΤΙΝΑ», κ. Γιώργος Βασιλείου.

 

 

Οι σπουδαστές χρησιμοποιώντας αυθεντικές ιταλικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με φρέσκα φρούτα, ετοίμασαν απολαυστικά sorbet (με γεύση μπανάνα και φράουλα) και παγωτό σε διάφορες γεύσεις όπως φιστίκι, cookies, bueno και παγωτό γάλακτος, με την χρήση επαγγελματικής παγωτομηχανής.

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει στη βιωματική μάθηση, τη διασύνδεση των σπουδαστών με επαγγελματίες του χώρου και την προετοιμασία τους για την ομαλή ένταξη στην αγορά εργασίας.

 

 

Λίγα λόγια για την Ακτίνα:

Η ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία Ζαχαροπλάστη και Αρτοποιού προσφέροντας μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Στην πορεία της κατάφερε να καταξιωθεί ως πρωταγωνίστρια εταιρία στον κλάδο στην Ελλάδα και να είναι κύριος προμηθευτής Ζαχαροπλαστείων, Αρτοποιείων, Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών, Εργαστηρίων,  Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Χώρων Μαζικής Εστίασης.

Σπούδασε Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας!

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!