delta-life-blog
28 12, 2022

Τελετή αποφοίτησης – Saffron Kitchen Project “Basic Training in Culinary Arts”

BY DELTA LIFE

2022-12-28T14:08:27+02:0028 Δεκεμβρίου, 2022|

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τη Saffron Kitchen Project, μετά την επιτυχημένη πρώτη εκπαιδευτική διαδικασία, διοργάνωσε από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου το δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts». [...]

28 12, 2022

Τελετή αποφοίτησης 2ου Κύκλου Σεμιναρίων σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

BY DELTA LIFE

2022-12-28T13:50:48+02:0028 Δεκεμβρίου, 2022|

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την “Kerk in Actie”, διοργάνωσε από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια “Basic Training in Culinary [...]

16 10, 2020

World Food Day με τον Director του Τομέα Επισιτισμού

BY DELTA LIFE

2022-03-24T13:20:53+02:0016 Οκτωβρίου, 2020|

World Food Day Η Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, γνωστή στην χώρα μας ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού ή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής («World Food Day») γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, την ημερομηνία ίδρυσης το 1945 του Παγκόσμιου [...]

Go to Top