delta-life-blog
26 04, 2023

Tο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Food Expo 2023

BY DELTA LIFE

2023-04-26T15:37:59+02:0026 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκέφτηκαν, την Δευτέρα 20 Μαρτίου, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, Food Expo 2023. Οι καταρτιζόμενοι, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους κα. Λένα Μουράτογλου, [...]

5 04, 2023

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Metropak

BY DELTA LIFE

2023-04-05T11:37:51+02:005 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή Επισιτισμού, chef Στέφανο Σωτήρχο, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της παρασκευαστικής εταιρείας Metropak, τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023. Ο κ. Σταμάτης Σουβλέρης και ο κ. [...]

8 02, 2023

Career Days in Tourism 2023

BY DELTA LIFE

2023-02-08T16:39:45+02:008 Φεβρουαρίου, 2023|

Οι Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό επέστρεψαν με μεγάλη επιτυχία! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας, διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά, τις Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκαν από τις 10/1 έως τις 27/1 [...]

4 03, 2022

Σεμινάριο Μαγειρικής από τη FrieslandCampina

BY DELTA LIFE

2022-03-04T15:51:49+02:004 Μαρτίου, 2022|

Η κρέμα και τα μυστικά της! Στα πλαίσια της εξαιρετικά επιτυχημένης 10ετούς συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την FrieslandCampina, υλοποιήθηκε ένα επαγγελματικό και διαδραστικό σεμινάριο με θέμα "Οι κρέμες και τα μυστικά τους", για τους [...]

Go to Top