Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρευρέθηκε στη διεθνή έκθεση ομορφιάς Cosmoprof Worldwide Bologna, που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία από τις 16 έως τις 20 Μαρτίου, ένα γεγονός αφιερωμένο στην ομορφιά, με παγκόσμια επιρροή στην βιομηχανία, για πάνω από 50 χρόνια.

Σπουδαστές και εκπαιδευτές της Σχολής Υγείας και Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ξεκίνησαν το ταξίδι τους με πρώτο σταθμό το Μιλάνο και με ξενάγηση στη Σκάλα του Μιλάνο, στον Καθεδρικό Ναό και στα κανάλια της πόλης.

 

 

Το ταξίδι συνεχίστηκε με την επόμενη μέρα να βρίσκει τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο σπίτι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στην Βερόνα και στην παραδοσιακή αγορά βοτάνων και μπαχαρικών.

Νωρίς το πρωί της τρίτης ημέρας, η ομάδα συνέχισε τη διαδρομή της με βαπορέτο από το λιμάνι του Τροκέντο και με προορισμό την πανέμορφη Βενετία, όπου απόλαυσε βόλτες με τις γόνδολες στα φημισμένα κανάλια της.

 

 

Επόμενη στάση, η Λίμνη Γκάρντα, η μεγαλύτερη και πιο μαγευτική λίμνη όλης της Ιταλίας και περιήγηση στο ψαροχώρι Σιρμιόνε και το κάστρο Scaligero, μια υπέροχη τοποθεσία με Μεσογειακό χρώμα.

Τελευταίος σταθμός και σημαντικότερος, η Διεθνής Έκθεση Cosmoprof στην Μπολόνια, η μεγαλύτερη έκθεση Αισθητικής και Ομορφιάς του κόσμου, πόλος έλξης για πάνω από 250.000 επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς σε μια έκταση 160.000 τ.μ.

 

 

Το Cosmoprof αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους δημιουργούς των τάσεων ομορφιάς για να παρουσιάσουν λανσαρίσματα πρωτοποριακών προϊόντων και καινοτόμων λύσεων, σε τομείς όπως η αισθητική, η κομμωτική, το μακιγιάζ και οι εναλλακτικές θεραπείες. Στην έκθεση αυτή συμμετείχαν πάνω από 2.900 διαφορετικές εταιρείες, εκ των οποίων οι 48 ήταν Ελληνικές.

Οι σπουδαστές της Σχολής Υγείας και Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, έχοντας επισκεφθεί πανέμορφες πόλεις της Ιταλίας και έχοντας παρευρεθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ομορφιάς στον κόσμο, μια εμπειρία αξέχαστη για κάθε επαγγελματία του τομέα Υγείας και Ομορφιάς.

Σπόυδασε Αισθητική & Μακιγιάζ, Κομμωτική & Αισθητική άκρων στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Σπούδασε επαγγέλματα Υγείας στη διακεκριμένη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!