Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς και η Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της την εταιρία Bayer. Από τις 11 έως τις 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν εταιρικές παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της Bepanthol, ένα από τα πιο αγαπημένα brand του Ομίλου Bayer για την περιποίηση του δέρματος.

 

 

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Έρευνας παρουσίασε την καλλυντική αλλά και φαρμακευτική χρήση όλης της νέας σειράς προϊόντων, με παρουσιάσεις και στα 3 campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, για τους σπουδαστές των ειδικοτήτων Αισθητικής, Ποδολογίας, Τεχνικό Φαρμάκων-Καλλυντικών, Βοηθό Νοσηλευτή και Βοηθό Φαρμακείου.

Η Σχολή Υγείας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επενδύει στην ολοκληρωμένη κατάρτιση των σπουδαστών σε επίπεδο γνώσεων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, δια μέσου της βιωματικής μάθησης και της διασύνδεσης με επαγγελματίες του χώρου.

Σπούδασε Βοηθός Νοσηλευτικής, Τεχνικός Φαρμάκων-Καλλυντικών και Βοηθός Φαρμακείου στη διακεκριμένη Σχολή Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Σπούδασε Αισθητική & Μακιγιάζ και Αισθητική άκρων στη βραβευμένη Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Ακολουθήστε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Facebook, Instagram, TikTok και LinkedIn και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!