delta-life-blog
24 07, 2023

1η Γιορτή Ψωμιού Σαλαμίνας με τη συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

BY DELTA LIFE

2023-07-24T15:22:58+02:0024 Ιουλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρευρέθηκαν στην 1η Γιορτή Ψωμιού Σαλαμίνας, με τη συνοδεία του καθηγητή τους Chef Σωτήρχου Στέφανου, το Σάββατο 6 Μαΐου. Με την καθοδήγηση του κ. Παναγιώτη Τζίμα, τεχνικού [...]

3 07, 2023

Masterclass Διαιτολογίας & Ζαχαροπλαστικής

BY DELTA LIFE

2023-07-03T16:33:23+02:003 Ιουλίου, 2023|

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Masterclass Διαιτολογίας και Ζαχαροπλαστικής με σκοπό τη δημιουργία γλυκών ειδικά για πάσχοντες από κοιλιοκάκη και πάσχοντες από διαβήτη, στο campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. Η δημιουργία των συνταγών έγινε από [...]

12 06, 2023

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στα Αποστακτήρια METAXA

BY DELTA LIFE

2023-06-12T13:22:11+02:0012 Ιουνίου, 2023|

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, οι σπουδαστές της Σχολής Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των αποστακτηρίων METAXA, όπου παρασκευάζεται, μεταξύ άλλων, το Skinos Mastiha Spirit, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια κ. Εύα Φράγκου και [...]

22 05, 2023

Σεμινάριο παγωτού σε συνεργασία με την «ΑΚΤΙΝΑ»

BY DELTA LIFE

2023-05-22T16:13:48+02:0022 Μαΐου, 2023|

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν σεμινάριο “Τεχνικών παγωτού, gelato & sorbet”. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο campus ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με την παραγωγική εταιρία «ΑΚΤΙΝΑ» και χρησιμοποιήθηκαν [...]

16 05, 2023

Σεμινάριο “Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος” με τον Αρχιμάγειρα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

BY DELTA LIFE

2023-05-16T10:37:27+02:0016 Μαΐου, 2023|

>> Mastering the Art of Fine Dining Το Σάββατο 1 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το διήμερο Masterclass Υψηλής Γαστρονομίας & Τέχνης Σερβιρίσματος “Cooking Masterclass - Mastering the Art of Fine Dining” στο Campus του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. [...]

12 05, 2023

Masterclass Γευσιγνωσίας Κρασιού

BY DELTA LIFE

2023-05-29T10:12:40+02:0012 Μαΐου, 2023|

Η Σχολή Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργάνωσε για τους σπουδαστές της Masterclass Γευσιγνωσίας, με εισηγητές την κ. Παπαϊωάννου Έρρικα, καθηγήτρια Οινολογίας, και τον Chef Σωτήρχο Στέφανο, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στο Campus του [...]

10 05, 2023

Success story: Συνέντευξη με τη σπουδάστρια Μαγειρικής, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά

BY DELTA LIFE

2023-05-10T16:21:49+02:0010 Μαΐου, 2023|

Η σπουδάστρια Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά, μιλά για τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής της Σχολής Επισιτισμού, το πραγματικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι [...]

8 05, 2023

Σεμινάριο “Sushi Basics” για τους σπουδαστές Μαγειρικής

BY DELTA LIFE

2023-05-08T16:54:27+02:008 Μαΐου, 2023|

Διοργανώθηκε για τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το Σεμινάριο «Τα βασικά του Σούσι», με εισηγητές τον καθηγητή της Σχολής Επισιτισμού, Chef Καζαντζή Γεώργιο και τον προσκεκλημένο Chef Σάββα Απατσίδη.     Το Σεμινάριο Sushi [...]

Go to Top