delta-life-blog
4 03, 2022

Σεμινάριο Μαγειρικής από τη FrieslandCampina

BY DELTA LIFE

2022-03-04T15:51:49+02:004 Μαρτίου, 2022|

Η κρέμα και τα μυστικά της! Στα πλαίσια της εξαιρετικά επιτυχημένης 10ετούς συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την FrieslandCampina, υλοποιήθηκε ένα επαγγελματικό και διαδραστικό σεμινάριο με θέμα "Οι κρέμες και τα μυστικά τους", για τους [...]

16 10, 2020

World Food Day με τον Director του Τομέα Επισιτισμού

BY DELTA LIFE

2022-03-24T13:20:53+02:0016 Οκτωβρίου, 2020|

World Food Day Η Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, γνωστή στην χώρα μας ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού ή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής («World Food Day») γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, την ημερομηνία ίδρυσης το 1945 του Παγκόσμιου [...]

17 12, 2019

Excellence Award για τον τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην AITExpo 2019

BY DELTA LIFE

2022-03-24T11:01:00+02:0017 Δεκεμβρίου, 2019|

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Athens International Tourism Expo 2019, η οποία διεξήχθη στο Metropolitan Expo, από 6 έως 8 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή για 2η συνεχή χρονιά, του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως [...]

25 11, 2019

5 Λόγοι για να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη Μαγειρική / Ζαχαροπλαστική

BY DELTA LIFE

2022-03-24T10:47:14+02:0025 Νοεμβρίου, 2019|

Εκπαιδεύσου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα ή Πιστοποιημένος Βοηθός Ζαχαροπλαστικής! Η Γαστρονομία είναι μια μορφή τέχνης, έκφρασης και δημιουργίας. Εκτός από αυτό, όμως, είναι και ένας εξαιρετικά προσοδοφόρος κλάδος, με πολλές επιλογές [...]

22 09, 2018

Μαγειρική – Κοτόπουλο Cacciatore σε … 59 δευτερόλεπτα

BY DELTA LIFE

2019-07-02T12:52:18+02:0022 Σεπτεμβρίου, 2018|Tags: , , , , , |

Ο σεφ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας Γιώργος Καζαντζής με την βοήθεια του ...video editing ετοιμάζει λαχταριστό κοτόπουλο cacciatore σε 59 δευτερόλεπτα!   Ενημερώσου για την ειδικότητα Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ  

19 03, 2018

Νηστίσιμες Συνταγές Μαγειρικής – Διαιτολογία

BY DELTA LIFE

2019-07-02T15:17:26+02:0019 Μαρτίου, 2018|Tags: , , , , , |

Βαρεθήκατε την σαρακοστιανή ρουτίνα; Βαρεθήκατε τα όσπρια, τα ζυμαρικά και τις απλές καθημερινές συνταγές που ακολουθείτε κάθε χρόνο; Ας δώσουμε λοιπόν λίγη γεύση στο σαρακοστιανό σας τραπέζι! Οι σπουδαστές της διαιτολογίας ετοίμασαν ένα εβδομαδιαίο μενού [...]

31 10, 2017

Cooking tips απο τους σπουδαστές της μαγειρικης και της ζαχαροπλαστικης!

BY DELTA LIFE

2019-07-02T15:33:11+02:0031 Οκτωβρίου, 2017|

Αναρρωτιόμαστε πολλές φορές τι είναι αυτό που κάνει τα πιάτα των σεφ ξεχωριστά! Σεφ είναι αυτοί κι έχουν τα μυστικά τους.... Εμείς μπήκαμε στις κουζίνες των σπουδαστών της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής και μάθαμε κάποια [...]

22 04, 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ GOURMET ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ!

BY DELTA LIFE

2020-04-28T10:44:58+02:0022 Απριλίου, 2016|

  Επειδή η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται,τα τμήματα μαγειρικής,ζαχαροπλαστικής και ξενοδοχειακών,της σχολής μας,συνεργάστηκαν και ανέδειξαν ελληνικά προϊόντα παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις ελληνικού πρωινού για ξενοδοχεία!   Παραδοσιακά γλυκίσματα, φρέσκα μυρωδικά, προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι που [...]

Go to Top