{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }
delta-life-blog
10 05, 2023

Success story: Συνέντευξη με τη σπουδάστρια Μαγειρικής, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά

BY DELTA LIFE

2023-05-10T16:21:49+02:0010 Μαΐου, 2023|

Η σπουδάστρια Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Μαρία-Ισαβέλλα Βαρνά, μιλά για τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής της Σχολής Επισιτισμού, το πραγματικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι [...]

8 05, 2023

Σεμινάριο “Sushi Basics” για τους σπουδαστές Μαγειρικής

BY DELTA LIFE

2023-05-08T16:54:27+02:008 Μαΐου, 2023|

Διοργανώθηκε για τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το Σεμινάριο «Τα βασικά του Σούσι», με εισηγητές τον καθηγητή της Σχολής Επισιτισμού, Chef Καζαντζή Γεώργιο και τον προσκεκλημένο Chef Σάββα Απατσίδη.     Το Σεμινάριο Sushi [...]

26 04, 2023

Tο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Food Expo 2023

BY DELTA LIFE

2023-04-26T15:37:59+02:0026 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκέφτηκαν, την Δευτέρα 20 Μαρτίου, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, Food Expo 2023. Οι καταρτιζόμενοι, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους κα. Λένα Μουράτογλου, [...]

5 04, 2023

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Metropak

BY DELTA LIFE

2023-04-05T11:37:51+02:005 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή Επισιτισμού, chef Στέφανο Σωτήρχο, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της παρασκευαστικής εταιρείας Metropak, τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023. Ο κ. Σταμάτης Σουβλέρης και ο κ. [...]

17 03, 2023

Σεμινάριο «Basic Training in Culinary Arts» σε συνεργασία με τη Saffron Kitchen Project

BY DELTA LIFE

2023-03-17T14:40:13+02:0017 Μαρτίου, 2023|

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η τελετή αποφοίτησης του τρίτου σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts» σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Saffron Kitchen Project. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο ΙΕΚ [...]

8 02, 2023

Career Days in Tourism 2023

BY DELTA LIFE

2023-02-08T16:39:45+02:008 Φεβρουαρίου, 2023|

Οι Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό επέστρεψαν με μεγάλη επιτυχία! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας, διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά, τις Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκαν από τις 10/1 έως τις 27/1 [...]

29 12, 2022

Επίσκεψη σπουδαστών Τουρισμού στο The Stanley

BY DELTA LIFE

2022-12-29T11:59:16+02:0029 Δεκεμβρίου, 2022|

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των σπουδαστών της Σχολής Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο Stanley Hotel την Τετάρτη 21/12/2022. Τους σπουδαστές συνόδευσαν οι καθηγητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κα. Μουράτογλου Ελένη και κ. Κονδυλάκης Νίκος.   [...]

28 12, 2022

Τελετή αποφοίτησης – Saffron Kitchen Project “Basic Training in Culinary Arts”

BY DELTA LIFE

2022-12-28T14:08:27+02:0028 Δεκεμβρίου, 2022|

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τη Saffron Kitchen Project, μετά την επιτυχημένη πρώτη εκπαιδευτική διαδικασία, διοργάνωσε από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου το δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts». [...]

Go to Top