{"@context": "http://schema.org", "@type": "Organization", "name": "ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ 360", "alternateName": "SAEK DELTA 360", "url":"https://iekdelta.gr", "logo":"https://iekdelta.gr/wp-content/uploads/2018/06/iekdelta-logo-1.png", "sameAs":["https://twitter.com/IekDeltaAthens", "https://plus.google.com/+ΙΕΚΔΕΛΤΑΑΘΗΝΑΣΑθήνα", "https://gr.pinterest.com/iekdeltaAthens/", "https://www.facebook.com/IEKdeltaAthens/", "https://www.instagram.com/iekdeltaathens/", "https://www.youtube.com/channel/UCGVGFbnbiDf8Ecxhb_Fm0gA", "https://www.linkedin.com/company/iek-delta-athina-peristeri/" ], "address": {"@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Ιπποκράτους 22", "addressRegion": "Αθήνα", "postalCode": "10680", "addressCountry": "GR", "telephone":"+302108225983", "availableLanguage":["Greek","English"] } }
delta-life-blog
5 04, 2023

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Metropak

BY DELTA LIFE

2023-04-05T11:37:51+02:005 Απριλίου, 2023|

Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή Επισιτισμού, chef Στέφανο Σωτήρχο, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της παρασκευαστικής εταιρείας Metropak, τη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023. Ο κ. Σταμάτης Σουβλέρης και ο κ. [...]

17 03, 2023

Σεμινάριο «Basic Training in Culinary Arts» σε συνεργασία με τη Saffron Kitchen Project

BY DELTA LIFE

2023-03-17T14:40:13+02:0017 Μαρτίου, 2023|

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η τελετή αποφοίτησης του τρίτου σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts» σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Saffron Kitchen Project. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο ΙΕΚ [...]

28 12, 2022

Τελετή αποφοίτησης – Saffron Kitchen Project “Basic Training in Culinary Arts”

BY DELTA LIFE

2022-12-28T14:08:27+02:0028 Δεκεμβρίου, 2022|

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τη Saffron Kitchen Project, μετά την επιτυχημένη πρώτη εκπαιδευτική διαδικασία, διοργάνωσε από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου το δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου «Basic Training in Culinary Arts». [...]

28 12, 2022

Τελετή αποφοίτησης 2ου Κύκλου Σεμιναρίων σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

BY DELTA LIFE

2022-12-28T13:50:48+02:0028 Δεκεμβρίου, 2022|

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την “Kerk in Actie”, διοργάνωσε από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια “Basic Training in Culinary [...]

4 03, 2022

Σεμινάριο Μαγειρικής από τη FrieslandCampina

BY DELTA LIFE

2022-03-04T15:51:49+02:004 Μαρτίου, 2022|

Η κρέμα και τα μυστικά της! Στα πλαίσια της εξαιρετικά επιτυχημένης 10ετούς συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την FrieslandCampina, υλοποιήθηκε ένα επαγγελματικό και διαδραστικό σεμινάριο με θέμα "Οι κρέμες και τα μυστικά τους", για τους [...]

16 10, 2020

World Food Day με τον Director του Τομέα Επισιτισμού

BY DELTA LIFE

2022-03-24T13:20:53+02:0016 Οκτωβρίου, 2020|

World Food Day Η Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, γνωστή στην χώρα μας ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού ή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής («World Food Day») γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, την ημερομηνία ίδρυσης το 1945 του Παγκόσμιου [...]

17 12, 2019

Excellence Award για τον τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην AITExpo 2019

BY DELTA LIFE

2022-03-24T11:01:00+02:0017 Δεκεμβρίου, 2019|

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Athens International Tourism Expo 2019, η οποία διεξήχθη στο Metropolitan Expo, από 6 έως 8 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή για 2η συνεχή χρονιά, του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως [...]

25 11, 2019

5 Λόγοι για να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη Μαγειρική / Ζαχαροπλαστική

BY DELTA LIFE

2022-03-24T10:47:14+02:0025 Νοεμβρίου, 2019|

Εκπαιδεύσου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και γίνε Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα ή Πιστοποιημένος Βοηθός Ζαχαροπλαστικής! Η Γαστρονομία είναι μια μορφή τέχνης, έκφρασης και δημιουργίας. Εκτός από αυτό, όμως, είναι και ένας εξαιρετικά προσοδοφόρος κλάδος, με πολλές επιλογές [...]

Go to Top